Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem válságban a kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem válságban a kapcsolatunk, mit kellene tennem? Már a babát tervezzük.

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, együtt is élünk. Sajnos gyerek és egyéb dolgok miatt még nem váltak el. A kapcsolatunk nagyon jó,már ott járunk, hogy babát szeretnénk. Simogatja a pocakom és kérdezi, hogy van e már bent bébink.Megkértem, hogy váljon el, mire jönne a baba és az volt a válasz, hogy még nem érzi hogy eljött az ideje a válásnak. Én vagyok csak aki ezt nem érti?? Nem értem őt meg és elbizonytalanodtam.

2016. aug. 15. 21:35
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
88%
Pardon? Ezt remelem, nagyon erosen hittel remelem, hogy te sem gondolod komolyan. Ha igen, akkor rettento ostoba kell hogy legyél.
2016. aug. 15. 21:39
 2/42 anonim ***** válasza:
:D ??????????? :D
2016. aug. 15. 21:44
 3/42 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy ostobának tűnök, épp ezért a kérdés. Együtt élek valakivel több éve, szeretjük egymást, elfogadtam a multját és a gyermekét és türelmesen vártam hogy lezáruljon a rossz házassága ( hangsulyozom semmi köze a feleségéhez) Bátran mertem tőle babát vállalni, mert szeretjük egymást. De úgy gondoltam elég időt adtam a válás lebonyolitására és ha jön a babánk, nem tűröm, hogy papiron házas legyen mással. És ezért nem értem a választ.

Férfiak válaszára is kiváncsi lennék, hogy mi lehet az ok a háttérben?

2016. aug. 15. 21:53
 4/42 A kérdező kommentje:

én: 29, ő 40. Nem tartottam komolytalannak a dolgot, nem vagyunk már fiatalok.

Hisztériás rohamot kaptam és kiakadtam nagyon, iszonyatos fájdalom és csalódottság van bennem illetve kétely. Miért nem válik el valaki sok év után, vagy akkor miert velem tervez a jövőben és hogy akar igy babát?

2016. aug. 15. 22:08
 5/42 anonim ***** válasza:

Nyilván kényelmesebb így, nincs hercehurca, nem kell az asszonyra meg a gyerekre költenie tartásdíjat, gondolom, vagyonmegosztásnál is esetleg bukna házat, autót, vagy amije éppen van...

Nagyon jól tetted, hogy ultimátumot adtál neki, és ragaszkodj a dologhoz. Akár a gyerek érdekében: nem vállalhatja fel apaként, ha más házastársa...

Az meg a másik fele, hogy ez neki is kiskapu, hogy bármikor leléphet mellőled, gyerek ide vagy oda. Én már csak ezért is tartanám ezt a kikötést, bármilyen szépen is próbál lebeszélni.

2016. aug. 15. 22:23
 6/42 anonim válasza:
83%
Ha szülsz neki,nem fog elválni.Ha fontos lennél neki már rég dobbantott volna.Keress független férfit
2016. aug. 15. 22:38
 7/42 anonim ***** válasza:
56%
és minek akar valaki babát egy olyan faszitól aki még házas? Nem veszed észre milyen ostoba vagy. Előbb váljon el, addig minek költöztél össze vele és tervezgeted a babát? Nem sok eszed van már bocs.
2016. aug. 15. 22:39
 8/42 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ostoba. Ezt a stilust pedig nem igénylem, köszönöm. Ne itélkezz addig amig nem ismersz. Véleményt kértem nem degradációt. A mai világban az emberek 90 % lép rossz házasságba, majd megbánja és tovább áll. sajnos.
2016. aug. 15. 22:46
 9/42 anonim ***** válasza:
82%

A kulcsszó amit írtál: megbánja és tovább áll.

Nézd, ő nem szeret téged annyira hogy vállalja érted a válást. Ennyi. Én a helyedben nem szülnék neki, sőt, nem is lennék vele.

2016. aug. 15. 23:17
 10/42 A kérdező kommentje:
És ezt az ember hogy tudja kezelni, ha érzelem is van, nem kevés, a kapcsolatban.
2016. aug. 15. 23:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!