Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem válságban a kapcsolatunk, mit kellene tennem? Már a babát tervezzük.
Tudom, hogy ostobának tűnök, épp ezért a kérdés. Együtt élek valakivel több éve, szeretjük egymást, elfogadtam a multját és a gyermekét és türelmesen vártam hogy lezáruljon a rossz házassága ( hangsulyozom semmi köze a feleségéhez) Bátran mertem tőle babát vállalni, mert szeretjük egymást. De úgy gondoltam elég időt adtam a válás lebonyolitására és ha jön a babánk, nem tűröm, hogy papiron házas legyen mással. És ezért nem értem a választ.
Férfiak válaszára is kiváncsi lennék, hogy mi lehet az ok a háttérben?
én: 29, ő 40. Nem tartottam komolytalannak a dolgot, nem vagyunk már fiatalok.
Hisztériás rohamot kaptam és kiakadtam nagyon, iszonyatos fájdalom és csalódottság van bennem illetve kétely. Miért nem válik el valaki sok év után, vagy akkor miert velem tervez a jövőben és hogy akar igy babát?
Nyilván kényelmesebb így, nincs hercehurca, nem kell az asszonyra meg a gyerekre költenie tartásdíjat, gondolom, vagyonmegosztásnál is esetleg bukna házat, autót, vagy amije éppen van...
Nagyon jól tetted, hogy ultimátumot adtál neki, és ragaszkodj a dologhoz. Akár a gyerek érdekében: nem vállalhatja fel apaként, ha más házastársa...
Az meg a másik fele, hogy ez neki is kiskapu, hogy bármikor leléphet mellőled, gyerek ide vagy oda. Én már csak ezért is tartanám ezt a kikötést, bármilyen szépen is próbál lebeszélni.
A kulcsszó amit írtál: megbánja és tovább áll.
Nézd, ő nem szeret téged annyira hogy vállalja érted a válást. Ennyi. Én a helyedben nem szülnék neki, sőt, nem is lennék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!