Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti el hinnétek a párotoknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti el hinnétek a párotoknak?

Figyelt kérdés

Páromat megtaláltam egy pàrkeresőn. Amíg távol voltam csajokkal snap chattelt és ezért néztem fel párkeresőre is, nem kellett sokat keresgélnem. A kép róla nagyon régi, akkor még nem ismertük egymást. Azt mondta nem emlékezett rá hogy fent van és először meggyanusított hogy biztos én regisztráltam. Azt mondta nem tud belépni és így törölni sem tudja, mert nem emlékszik sem a felhasználó névre, sem a jelszóra, sem az akkor regisztrált e-mail-re.

Ti ezt elhinnétek neki????

Nincs jele hogy megcsalna egyébként, kimutatja hogy szeret, együtt élünk.

Sajnos 1.5-2 éve aláásta a bizalmamat, úgyhogy azóta a legkisebb jelet is megbizsgálom és igyekszem hallgatni a megérzéseimre, ami most semmi bíztatót nem sugall. Persze lehet én vagyok túl gyanakvó.

Köszi a válaszokat előre is.

2016. júl. 10. 11:54
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Ha kuldenel egy kepet a farkadrol, akkor en kitorolnem. Igy nem lenne jogosan kiakadva. De ha a kep melle odairnad hogy megakarsz dugni kemenyen, es en masnap titokban talalkoznek veled es azon a heten meg parszor a parom hata mogott talalkoznank, akkor a parom jogosan lenne kiakadva.
2016. júl. 10. 16:40
 22/23 A kérdező kommentje:
Amugy tudja hogy nem vagyok igazan boldog es minig azt mondja felejtsem mar el a multat. Probalom.
2016. júl. 10. 16:41
 23/23 A kérdező kommentje:
Koszonom a hozzaszolasokat, jol esett ezeket kiirni magambol.
2016. júl. 10. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!