Kinek hinnétek? Legjobb barátnőtöknek/barátotoknak vagy a párotoknak?
Figyelt kérdés
Az egyik legjobb barátnőm látta a páromat egy másik városban együtt egy nővel és azt állítja, hogy fogták egymás kezét séta közben (ő úgy látta), majd utána beültek együtt egy gyorsétterembe. A párom viszonylag gyakran jár ebbe a városba (elméletileg üzleti célokkal) és rákérdeztem az esetre. A kézfogást tagadta, a gyorséttermet nem, de az ő elmondása szerint a nő az ottani barátjának (akivel intézik az üzleti dolgokat is) a párja és rá vártak, amég beültek enni, és kézenfogás persze nem volt. Nem tudom, hogy kinek higgyek. Eddig nem gyanakodtam megcsalásra vagy egyéb jeleket nem fedeztem fel, a barátnőmben pedig maximálisan megbízok és biztos, hogy nem zaklatna fel ilyenekkel feleslegesen (de nyilván ő sem tévedhetetlen, azt mondta, elképzelhető, hogy csak nem jól látta a napsütéstől vagy hasonló, de nem nagy rá az esély). Hogyan deríthetném ki, hogy mi az igazság?2012. okt. 17. 22:13
1/9 anonim válasza:
legközelebb vigyen magával a pasid és ismerd meg a csajt meg a barátját
2/9 anonim válasza:
Az alap elven, hogy akiről beszél attól nem kell félni, de akkor ő miért nem beszélt a lányról eddig. Miért utána mondja csak.
3/9 anonim válasza:
Lehet akkor épp megfogta valamiért a kezét, de ha a barátnőd is azt mondja, hogy nem biztos benne, én nem kattognék ezen. Most vagy látta vagy nem. Az is lehet, hogy csak összeért a kezük vagy olyan szögből látszódott, mittudomén.
4/9 anonim válasza:
Azóta már meghúzta, szóval mindegy. Nem kell rajta gondolkodni.
5/9 anonim válasza:
Én a barátnőmnek hinnék, mert ez, hogy úgy sütött a Nap... Ha valaki olyan távolságra áll, hogy felismerni, akkor a keze helyzete is látható. Ha tudod, hogy ez a barátnő szeret téged és nincs semmilyen hátsó szándéka, akkor miért találna ki ilyeneket?
6/9 anonim válasza:
Sz*rul hangzik. Ha nem lenne titkolni valója akkor te tudtál volna róla, hogy ezzel a csajjal beültek egy gyorsétterembe és együtt voltak. Ez így több mint gyanús...
7/9 anonim válasza:
Le kellett volna fotóznia, sajnos ez nem mindig jut az ember eszébe, hirtelen meglepetésében. Azt hiszem a barátnõmnek hinnék.
Viszont a párod most már 3vatosabb lesz, ha van is köztük valami.
A párodnak meg merte mondani a szemébe a barátnõd?
8/9 anonim válasza:
A barátnőmnek, mivel a pasid nem is említette azt a nőt csak mikor rákérdeztél. Az is érdekes, hogy a pasi, a csaját előbb odaküldi és nem együtt mennek, persze jó barátoknál ez nem is lenne furcsa, csak akkor te miért nem ismered őket? Egy normális kapcsolatban ahol nem titkol senki semmit, egy ilyen napot megemlítek a páromnak...
9/9 anonim válasza:
Azért nem mondta el, hogy beült egy másik lánnyal enni, mert nem tartotta fontosnak...
De azért legyél éber, előbb-utóbb, ha megcsal, úgyis kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!