Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti el hinnétek a párotoknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti el hinnétek a párotoknak?

Figyelt kérdés

Páromat megtaláltam egy pàrkeresőn. Amíg távol voltam csajokkal snap chattelt és ezért néztem fel párkeresőre is, nem kellett sokat keresgélnem. A kép róla nagyon régi, akkor még nem ismertük egymást. Azt mondta nem emlékezett rá hogy fent van és először meggyanusított hogy biztos én regisztráltam. Azt mondta nem tud belépni és így törölni sem tudja, mert nem emlékszik sem a felhasználó névre, sem a jelszóra, sem az akkor regisztrált e-mail-re.

Ti ezt elhinnétek neki????

Nincs jele hogy megcsalna egyébként, kimutatja hogy szeret, együtt élünk.

Sajnos 1.5-2 éve aláásta a bizalmamat, úgyhogy azóta a legkisebb jelet is megbizsgálom és igyekszem hallgatni a megérzéseimre, ami most semmi bíztatót nem sugall. Persze lehet én vagyok túl gyanakvó.

Köszi a válaszokat előre is.

2016. júl. 10. 11:54
1 2 3
 11/23 omba ***** válasza:
100%
Én ezt nem nevezném párkapcsolatnak.
2016. júl. 10. 12:26
 12/23 Noren1989 ***** válasza:

Elég érdekessss.

Ahogy a fentebb szóló írta, ez nem párkapcsolat. Csak féltékenység, düh, csalódottság...

Mi tart titeket össze, mondd?

26/F

2016. júl. 10. 12:32
 13/23 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Jelen körülmények között úgy látom, hogy a gond sokkal nagyobb annál, minthogy regisztrált-e társkeresőre vagy sem, és ott üzekedik.

A legfőbb probléma a kapcsolatotokban benned van. Bizalom nélkül nincs kapcsolat. Az az alapja mindennek, innentől, meg csak te ámítod magad azzal, hogy mégis van.

Valakiben vagy bízunk vagy nem. Ha nem akkor nincs igazán szoros kötelék, így igazi kapcsolat sem. Ha rászolgált a bizalmatlanságra és gyávaságból nem léptél amikor kell, akkor most leginkább ennek a következményeit iszod.

Szóval szerintem a kérdésed az a felszín, a kirakat pered, a gyökere a dolognak ennél sokkal mélyebben, oda kéne leásnod, mert ha ezt nem teszed meg, akkor szét fo hullani az egész előbb-utóbb.

2016. júl. 10. 12:33
 14/23 A kérdező kommentje:

Igazatok van ha hibaztattok amiert benne vagyok egy ilyen kapcsolatban, de most nem tudnam elhagyni es sodrodom az arral. Amiert vele vagyok az az, hogy 2 oldala van. Az egyik az idegesito akiben nem bizom, a masik pedig a gondoskodo, figyelnes, aki megadja azt a szeretet es torodest amire mindig is vagytam. Ilyen emberrel meg nem talalkoztam, akit utalok es szeretek egyszerre. Soha nem voltam engedekeny, szakitottam ha eljott az ideje. Most nem megy, talan amiatt mert a nehez idoszakom ami tole fuggetlen, nagyon megtort.

A mindennapjaink amugy jok, sokat vagyunk egyutt es nincs semmi uj negativ dolog, csak a mult ugye ami nem tunik el csak ugy.

Sokszor olvasok kommenteket hogy vannak akik mef mmeg a megcsalast is megbocsajtjak, aztan elnek boldogan. Ezeket olvasva talan en vagyok tul gyenge es szanalmas.

2016. júl. 10. 12:36
 15/23 A kérdező kommentje:
Parom egyebkent pozitivan eli meg a kapcsolatunkat, boldog es nem erti miert nem tudok felejteni. En szivem, lelkem teszem a kapcsolatba, mindig ilyen voltam, nem csalok, nem hazudozok es ha megbantanak, nagyon nehezen felejtek, de ez barati kapcsolatban is igy van. Parom ugy gondolja egyutt eljuk le az eletunket, de en ebben ketelkedem.
2016. júl. 10. 12:41
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha kételkedsz benne, akkor nincs nagy jövője.

A múlton pedig nem tudsz változtatni, bele kell torődni.

2016. júl. 10. 12:54
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Itt veled van a legnagyobb probléma. Ha nem tudsz normálisan viselkedni, jobb ha szakítasz vele. Ez nem kapcsolat, ez egy vicc.
2016. júl. 10. 13:22
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Szóval az ő bűne az, hogy egy ideig még levelezgetett az ex-szexpartnerével, ezért te azóta zsarolod ezzel a nagy semmivel, noha te vagy az, akinek nagy szüksége van erre (vagy bármilyen) kapcsolatra.

Ellenőrizgeted a telefonját, beregisztrálsz 3 társkeresőre - szerinted ez OK?

Agyilag, úgy értem.

2016. júl. 10. 14:08
 19/23 A kérdező kommentje:
Nem csak levelezgetett, hanem talalkozgattak is es a csaj gusztustalan modon probalta ot ellenem forditani es ahogy irtam mast is csinalt, nyilvan nem amiatt az egy csaj miatt vagyok kibukva. Az egy volt a sok kozul. En eleg sokat turtem, nem csak a megcsalas tud szar lenni. A telefonellenorzesrol meg annyit, hogy jott egy viber uzenet amit nem lehet nem eszre venni, hogy egy meztelen csaj van rajta szettart labakkal. Nana hogy megnyitottam es elolvastam.
2016. júl. 10. 15:49
 20/23 anonim ***** válasza:

Ha én küldök neked egy képet a farkamról, akkor a párod jogosan volna kiakadva?

De ha "tűrés"-re épül, akkor minek.

Szerintem most ő tűr többet, te meg nem is akarsz vele hosszú távon - ezt egyébként már tudja?

2016. júl. 10. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!