Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mennyire hinnétek a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyire hinnétek a párotoknak?

Figyelt kérdés
ha kis dolgokba hazudna tök picibe például ilyenekbe , hogy nem szokott pasikat nézni és utána nagy nehezen bevallaná és sok ilyen picibe szokott hazudni nektek nem fordulna meg a fejetekben , hogy nagyobb dolgokban is hazudhat nem lennétek egy idő után bizalmatlanok?
2012. dec. 2. 22:05
 1/6 anonim ***** válasza:
nem szokott hazudni. ha megkérdem, hogy megnéz-e más férfiakat, hát megmondja az igazat. én is megnézek más nőket, sőt, még néha a monyom is feláll rájuk. akkor mit ugráljak? a bizalom a lényeg és a hűség
2012. dec. 2. 22:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezt a pasinézős dolgot nem nevezném hazugságnak, csupán tapintatos ferdítésnek. (megjegyzem: miattad)
2012. dec. 2. 22:08
 3/6 A kérdező kommentje:
igen csak ha ilyen kis dolgokban hazudik ti nem gondolnátok rá , hogy más dolgokban is hazudhat?:) én érdekes sosem játszom meg magam ha rákérdez szerinted az csinos igen szerintem az ilyen kis hazugságokkal szerintem egy idő után úgy érzem bizalmatlan leszek vele
2012. dec. 2. 22:11
 4/6 anonim ***** válasza:
akkor ez utóbbit mondjuk neki kéne elmondani... lényegesen gyorsabban megoldódna a problémád... beszéljétek meg :)
2012. dec. 2. 22:14
 5/6 Thom12 ***** válasza:
Nőnek azt se szabad elhinni amit kérdez!
2012. dec. 2. 22:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Kérdésekből kiindulva te vagy a fiú.

Ez minden kapcsolatban előfordul,sőt a legtöbbjében nagyobb hazugság is.Mivel emberek vagyunk,ránézünk a másikra,veled is volt már biztos olyan hogy rá néztél egy lányra/nőre... Igazából az a nem mindegy,hogy hogyan néz rá...Ha úgy néz rá,hogy ránéz -magyarul érted- akkor ez miatt nem hiszem hogy bizalmatlannak kéne vele lenned

Mondd el neki hogy nagyon rosszul esett neked,de biztosan te is vágtad már őt már valamivel

Hidd el ha tényleg szereted őt,meg bocsájtod neki,valamit ha ő is szeret téged tanult ebből

Beszéljétek meg! Sok sikert!

F

2012. dec. 3. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!