Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondjátok a párotoknak, ha buliban valaki flörtölni kezd veletek, meg akar hívni valamire?
Néha elmegyünk külön bulizni - ez annyit takar, hogy beülünk beszélgetni, kicsit iszogatni, esetleg táncolunk -, és ilyenkor nem egy srác próbálkozik, nyilván mindegyikőjüket visszautasítom. Nekem természetes, hogy ezeket elmesélem, mert vicces dolgok születnek az egészből.
Viszont beszélgettünk egy másik párral, ahol a srác közölte, hogy ő erről nem akarna tudni.
Nálatok ez hogy működik?
Én elszoktam mesélni, mert megkért rá.
Többynire mi is csak röhögünk egyet,mert többynire elég abszurd módon próbálkoznak :DD
Jézus...bocsi a szóismétlésért :D
Első voltam :)
Pont, hogy nem próbálnak kedvesek lenni az esetek nagy részében-
Amikor azzal jönnek oda, hogy de jó a p*csád és még tovább akar társalogni akkor had röhögjem már képen ha úgy tartja kedvem :)
En el szoktam meselni, parom is elmeseli, ha jol megy egy kapcsolat akkor nincs ok feltekenykedni.
Ha valaki arra feltekeny, hogy a baratnöjenel egy idegen beprobalkozik (semmi esellyel persze, mert a csaj csak kacag egyet es szepen lekoptatja) akkor a pasival nincs rendben valami.
Miért mondom el? Mert megkért rá azért :)
Miért vicces ? Mert általában tovább nyomatják ezek a debil egyének a még nagyobb baromságaikat amit épp ésszel fel sem lehet sokszor fogni...na de ezt pont nem neked fogom magyarázni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!