Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most ez mit jelent? Mit akar?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leah^^ kérdése:

Most ez mit jelent? Mit akar?

Figyelt kérdés
A volt pasim egyik haverja teljesen rám van állva. Amikor szakítottunk a volt pasimmal, akkor eleinte beszólogatott, meg mutogatott hogy "Ott van xy volt csaja". Nagyon idegesítő volt, de nem mutattam ki. Később Facebook-on is irt és úgy tettem, mint akinek ugyan olyan vicces ez az egész, mint neki. 2 hónapig nem hagyott ezzel. Most már befejezte, viszont mindig figyel. Reggelente találkozunk a HÉV állomáson és már a barátnőim is megjegyezték, hogy majd kiesik a szeme, úgy bámul. És mindig mosolyog. Valamelyik nap a padon ültem ő meg pont velem szemben (de azért messzebb) állt. Én a barátnőimnek meséltem valamit és éreztem, hogy ő közbe engem figyel. Odanéztem, vigyorgott, aztán intett a fejével... nem tudom, ez mit akart jelenteni... Én elnevettem magam és elfordultam, mert eléggé zavarba jöttem... Segítsetek! Szerintetek mit jelentenek ezek, amiket leírtam??

2012. nov. 26. 18:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem bejössz neki.
2012. nov. 26. 18:59
 2/13 A kérdező kommentje:
Barátnőim is ezt mondják, de mégse jön oda meg semmi, még csak nem is köszön sose... :/ De azért köszi :)
2012. nov. 26. 19:04
 3/13 anonim ***** válasza:
80%

"A volt pasim egyik haverja teljesen rám van állva."

Ezt írtad, akkor mit akarsz még olvasni????

2012. nov. 26. 19:06
 4/13 A kérdező kommentje:
úgy értettem, nem hagy békén és nem tudom miért.
2012. nov. 26. 19:13
 5/13 anonim ***** válasza:
bejössz neki:)csak lehet hogy fél kezdeményezni,ha neked is tetszik akkor próbálj meg te kezdeményezni!: DD persze ha te is akarod: D
2012. nov. 30. 15:16
 6/13 anonim ***** válasza:
Bejössz neki és ha nem mindig a barátnőiddel lennél,akkor talán ez a szegény gyerek még oda is merne hozzád menni.
2012. nov. 30. 15:25
 7/13 A kérdező kommentje:
oké,köszi :)) én már próbálkoztam,írtam neki meg stb...de nem úgy beszél velem,mint akinek bejövök..mármint,mindig úgy válaszol,hogy "ja" meg ilyenek. de közbe,mikor beszéltem egy másik fiúval akkor egyből rám írt,hogy "szia,hallom kavarsz xy-nal,vagy nem??" meg valaki kérdezte,hogy birom-e őt és őt is egyből érdekelte a válasz..xD egyesek szerint az tartja vissza,hogy a legjobb haverjával jártam és azért fél,hogy mit gondolna róla a haverja,hogyha kikezdene velem. de én nem tudom. elég tanácstalan vagyok :/
2012. dec. 2. 11:40
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha te nem beszélsz vele,akkor senki nem fog szerintem. :D Mármint ez teljesen tőletek függ mit akartok a másiktól.Kérdezd meg tőle szerintem személyesen,mert így csak húzni fogjátok egymás agyát,és mindkettőtöknek rossz lesz. :)
2012. dec. 2. 12:00
 9/13 A kérdező kommentje:
de áááá én nem merek odamenni. már sokszor elhatároztam,hogy na majd most,de sose jött összee :( mert nem egyértelműek a jelek és ha viszont nem tetszek neki akkor nagyon ciki lenne :/
2012. dec. 2. 15:52
 10/13 anonim ***** válasza:
Értem a te álláspontodat,de valószínűleg ő is ugyanezt mondja magának,hogy áá úgyse,meg milyen ciki lenne stb. És így a végtelenségig mehet ez az egész,mert egyikőtök sem lép,és mindketten szenvedtek a másik miatt. :) Bár mivel ő elvileg a férfi,neki kellene jobban irányulnia e felé,illetve kezdeményezni,de valószínűleg ő sem mer lépni. :)
2012. dec. 2. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!