Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most ez mit jelent? Mit akar?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leah^^ kérdése:

Most ez mit jelent? Mit akar?

Figyelt kérdés
A volt pasim egyik haverja teljesen rám van állva. Amikor szakítottunk a volt pasimmal, akkor eleinte beszólogatott, meg mutogatott hogy "Ott van xy volt csaja". Nagyon idegesítő volt, de nem mutattam ki. Később Facebook-on is irt és úgy tettem, mint akinek ugyan olyan vicces ez az egész, mint neki. 2 hónapig nem hagyott ezzel. Most már befejezte, viszont mindig figyel. Reggelente találkozunk a HÉV állomáson és már a barátnőim is megjegyezték, hogy majd kiesik a szeme, úgy bámul. És mindig mosolyog. Valamelyik nap a padon ültem ő meg pont velem szemben (de azért messzebb) állt. Én a barátnőimnek meséltem valamit és éreztem, hogy ő közbe engem figyel. Odanéztem, vigyorgott, aztán intett a fejével... nem tudom, ez mit akart jelenteni... Én elnevettem magam és elfordultam, mert eléggé zavarba jöttem... Segítsetek! Szerintetek mit jelentenek ezek, amiket leírtam??

2012. nov. 26. 18:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy igazad van, mert nekem nagyon tetszik :$ Csak hát nem tudom, attól még, hogy mit kéne csinálnom, hogy bátrabb legyen és oda merjen jönni. Bejelöltem Facebook-on, ráírtam, kicsit beszéltünk is, de aztán kezdte azt, hogy nem ir vissza... Aztán valamelyik nap meg ő írt rám, de csak azért mert ugye beszéltem a haverjával.
2012. dec. 3. 17:27
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha nem bunkóság,megkérdezhetem hány évesek vagytok?:) azért ez is számít részben.

Látod ez a nagy igazságtalanság az emberiségnél,ott van egy ilyen srác,aki igazából még szerintem ő sem tudja mit akar.És ott vagy te,aki őt akarod,ez a srác meg nem mer lépni,pedig nyilván észrevette,hogy szeretnél tőle valamit.Én meg itt vagyok egyedül,még soha nem volt párkapcsolatom,pedig szívesen odamennék egy ilyen kedves lányhoz,mint te. :) főleg,hogy még te vetted fel fb-re és te írsz neki... :) ez számomra elég egyértelműnek tűnik.Én örülnék,ha egy ilyen lánynak tetszenék :)

Nah de most rólatok van szó,remélem a legjobbakat neked,és próbálj meg jelezni felé,mosolyogj rá,beszélgess vele minél többet,és apró érintésekkel is jelezhetsz neki ha szeretnél :)

2012. dec. 3. 20:59
 13/13 A kérdező kommentje:

13 évesek vagyunk. :) és nagyon köszi, amiket írtál. Ez tényleg elég igazságtalan én is nagyon sok mindenkinek tetszek, de persze annak az egynek sose, aki nekem is kéne.

Nem igazán tudok neki jelezgetni, mert nem vagyunk osztálytársak, még csak évfolyamtársak sem. :/ Mikor találkozunk mindig szemezünk meg ilyenek, de ennél többet nem nagyon tudok tenni. Csak ha tényleg odamennék, vagy valahogy elmondanám neki, hogy mit érzek.

2012. dec. 4. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!