Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti elmondjátok a párotoknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmondjátok a párotoknak, ha buliban valaki flörtölni kezd veletek, meg akar hívni valamire?

Figyelt kérdés

Néha elmegyünk külön bulizni - ez annyit takar, hogy beülünk beszélgetni, kicsit iszogatni, esetleg táncolunk -, és ilyenkor nem egy srác próbálkozik, nyilván mindegyikőjüket visszautasítom. Nekem természetes, hogy ezeket elmesélem, mert vicces dolgok születnek az egészből.

Viszont beszélgettünk egy másik párral, ahol a srác közölte, hogy ő erről nem akarna tudni.

Nálatok ez hogy működik?

2012. nov. 28. 17:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Csak az a baj, h engem nem érdekel h téged mi érdekel és mi nem, én magamról beszéltem...de örülök, h jót szórakozol,már megérte.
2012. nov. 28. 17:55
 12/18 anonim ***** válasza:
Ha nem érdekel akkor nem kell rá válaszolni.....
2012. nov. 28. 17:58
 13/18 A kérdező kommentje:

Nevetek rajta? Igen. Hogy miért?

Mert az esetek nagy százalékában a férfiak nem tudnak kiteljesedni egy "meghívhatlak egy italra?" jelentéstartalmú mondattal, sokkal inkább a "fúúúh hallod cicababa, eszméletlen jól nézel ki, te én úgy megb...eszélnék veled pár dolgot", mindezt megspékelve azzal, hogy a fenekembe markolnak, vagy a hajamat kezdik simogatni stb., amire én különbözően hevesen reagálok, mert sem a fenekem, sem a hajam, sem más testrészem nem köztulajdon, hogy akárki(!) hozzáérhessen. Enyém. Önző vagyok. Nem adom. Ezek a dolgok azok, amiken nevetünk, lényegtelen, az is belefér, ha emiatt bunkónak találnak.

Nyilván ha valaki kulturáltan, mint értelmiségi jön oda, megkérdezi, hogy meginnék-e vele valamit, közlöm vele, hogy van párom, de ha csak beszélgetni szeretne, akkor szívesen. Nyitott vagyok az új emberek megismerésére, de nálam nagyon fontos az első benyomás, és igenis nevetek, ha maga a szituáció olyan.

2012. nov. 28. 17:59
 14/18 anonim ***** válasza:
Kérdező azt mint írtam értem, hogy nevetsz rajta. Nem ezt kérdeztem ahogy az előző válaszolótól sem. Van jogod nevetni, de miért kell elmesélni? Ez a kérdésed lényege is és nem a nevetés. Az is oké, hogy a párod is nevet ezen, ha kíváncsi ha nem. Viszont azt kérdem mi ebben a jó? Gondolom te nem érted azt, hogy mást miért nem érdekli úgy én nem értem azt, hogy mi abban a jó, hogy elmondod. Ha tudsz követni gondolom akkor megérted miről beszélek. Én is viccesnek tartanám, ha viccesen közölednek hozzám, de nem rohanok röhögve elmesélni a páromnak, mert velem ilyen történt. Nincs félrelépés akkor nincs fontossága elmondani. Extrém esetet megtudom érteni, de a nagya rész az nem extrém. Érted?
2012. nov. 28. 18:13
 15/18 A kérdező kommentje:

A párom még sosem tette szóvá, hogy ne akarná hallani, én is szeretek tudni arról, hogyha esetleg valamelyik lány rámozdul. Alapvetően szeretünk tudni mindent egymásról, emellett volt már hogy egy régi osztálytársa rám mozdult egy buliban, aztán összefutottunk az osztálytalálkozón, ahol szóba jött a dolog, és megvilágosodott, hogy miért utasítottam el.

Csak azért kérdeztem, mert mi kb azt is tudjuk egymásról, hogy hány szál haja hullott ki aznap, számomra tök természetes, hogy minden baromságot elmondok neki és ugyanez visszafele.

2012. nov. 28. 18:22
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez szerintem tök alap, h ha van barátnőm, akinek van kisugárzása, akkor másnak is tetszeni fog, és be fog próbálkozni nála. Az lenne a baj, ha nem tennék, mert akkor én választottam valahogy rosszul... :D
2012. nov. 28. 18:32
 17/18 anonim ***** válasza:

A kapcsolatunk elején én elmeséltem, ha valaki bepróbálkozott nálam. Egyszerűen csak kicsit szerettem volna, ha kimutatja, hogy fontos számára, hogy az övé vagyok és büszke rá, hogy mások is érdekesnek találják - amolyan megfelelési kényszer volt ez nálam.

De mivel a szép lányok kategóriáját bővítem (hát Istenem, nem fogok álszerénykedni), ez nálam napi szinten megesik. Nyilván nem mindet meséltem el törvényszerűen, de általában megemlítettem, hogy "képzeld, a munkahelyemen ma...." - aztán egyszer elszólta magát, hogy nem kíváncsi rá, hány ember akarja elvenni a csaját ;) Félt a drágám, hogy valaki nekem is megtetszik... :)))

Nos, észbe kaptam és azóta nem mesélem ezeket a dolgokat. Tiszteletben tartom, hogy ez zavarja, és elfogadom, hogy nem kell mindig bizonygatnia, hogy szeret. Egyébként sosem nevettük ki ezeket az embereket...

2012. nov. 28. 21:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Ohh,így már érthetőbb a dolog Kedves Kérdező.Azokon a muglikon még én is nevetni szoktam,pedig nem vagyok egyáltalán olyan ember,aki a butaság miatt röhög másokon.Én értelmesebbnek tartom magam,és azért volt furcsa számomra,hogy mi olyan vicces ezen a dolgon.A hozzáállásod is szerintem megfelelő a dolgokhoz,bárcsak tudnám hol találhatnék ilyen lányt.Nem feltétlenül most párkapcsolatra gondolok,hanem szimpla beszélgetőpartner,illetve baráti viszonyra. :)
2012. nov. 28. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!