Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vesztek a párotoknak/ barátotoknak Karácsonyra?
Tavaly kapott: real madrid mez (2010-es), a tetovált lány folytatás (tehát az utolsó 2 kötet), parfüm, öv, pénztárca.
Ezt nem lehet minden évben újra venni, mert általában mindenki ezeket írja...
Idén: megint könyv..., optikai egér, Iphone 5 tok(hát igen, aki megdolgozik érte és tudja fizetni - a telefont is karácsonyra kapja, de nem tőlem, nem vagyok milliomos), ezeket kapja. Nincs sok pénzem, szóval mindenki apróságokat kap.
Készítek a családnak: mézes - aszalt gyümölcsös befőttet, fűszeres olívaolajat, ezeket szépen kifogom dísziteni. Vettem dekor ragasztót, és dekor szalvétát :) Sosem készítettem ilyet, nagyon izgulok, remélem, mindenkinek tetszeni fog!
Anyósnak: szappantartó(150ft), mézes-befőtt, türkiz sál.
Párom nagymamájának: dove szappan és testápoló. Szereti a Dove termékeket, ezért :)
Eddig ennyi jutott eszembe...
Ezeket pár ezer ft-ból kilehet hozni, és nagyon tudnak ezeknek örülni!
Egyébként a családban - szerintem - én tudom eltalálni a leginkább az ajándékokat, mert félszavakból is megjegyzem mit szeret a másik. Eddig mindig nagyon örültek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!