Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők! Mit szólnátok hozzá ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mit szólnátok hozzá ha kiderülne hogy a párotok már volt néhány prostinál mielőtt megismertétek?

Figyelt kérdés

2016. júl. 7. 11:26
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim ***** válasza:
Az én férjem sok prostinál volt anno. Ezt magától mondta el mikor már elmélyült a kapcsolatunk és szóbajött valahogy a téma. Ledöbbentem, mert fürtökben lógtak rajta a nők mindig(válogatott sportoló volt akkoriban, igencsak jóképű). Nem értettem, miért. Ugyanazt mondta, amit itt már írtak. Sok lányt bántott meg, akik többet gondoltak alkalmi szexbe, mint ami. Volt, aki hisztizett, öngyilkossággal fenyegetőzött, kamu terhességgel próbálkozott, monden volt. Ebből lett elege egy ponton és inkább szép, igényes fizetős nőkhöz ment, ami tiszta sor volt. Nem kellett magyarázkodni. Nem mondom, hogy jól esett, de valahol értettem, vele maradtam. Nem gondolom ettől nyominak vagy bármi. Szerintem a csajoknak is felüdülés volt, mikor ő jelent meg az ajtóban a 60 éves pénzes papa után. Volt, aki mondta neki, hogy nyugodtan jöjjön vissza máskor ingyen is akár😂
2023. márc. 12. 19:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!