Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit szólnátok hozzá ha kiderülne hogy a párotok már volt néhány prostinál mielőtt megismertétek?
29-es
akkor meséld el nekem, hogy hányféle kategória van férfiból?
Szóval van a jópasi, akit lepippantotok, ha kívánja, szemrebbenés nélkül. Ok
Akkor az összes többi a "béna" kategória lenne?
tudok róla, egyáltalán nem érdekel
van jobb dolgom is, amivel foglalkozzak
25L
14:35 akkor elmondom mégegyszer: aki képes élvezi a szexet úgy hogy a másiknak közben rossz, az számomra undorító, csak egy fokkal jobb kb az erőszaknál. Nem érdekel a duma és a mellébeszélés. Szépen körbeírtad a dolgot, csak azt felejtetted ki, hogy a prostik is érzőemberek, úgy beszélsz róluk mint a tárgyakról.
Amúgy meg tiszta röhej, hogy mit nem képesek a férfiak a nőkre fogni. Szóval még az is az én hibám, hogy a kialakult a prostitúció? Kérlek mesélj még! Jó hogy nem az egész világ a nők hibája! Bármi, csak nehogy a kisfiúknak egy szemernyi felelősséget is kelljen vállalnia, ahelyett, hogy a farkincájukat kergetnék egész életükben.
Nekem nem létszükséglet a szex, és bőven megvagyok azzal az egy db emberrel akinek ugyanolyanok a vágyai mint nekem (tudod uncsi érzelmekkel meg ilyenek), egyáltalán nem kötelességem minden férfinek széttenni a lábam nulla erőfeszítésért csak hogy ne menjenek örömlányhoz.
Aki fizet a szexért, az úgy gondolja, hogy ez egy megvásárolható dolog, nem pedig két ember közös megegyezésén alapuló kölcsönös örömszerzés. Egy ilyen emberhez pedig bocsi, de nincs gusztusom. Lehet háborogni, hogy jaj de hát a nőknek mennyit kell udvarolni azért hogy megdughassam, hát ba*meg, ne azért udvarolj hogy megdughasd!!!
Hozzá sem érnék ilyen egysejtűhöz, nemhogy még a párom legyen.
Látod 33-as
Nekem kapásból megérne 10 rongyot, hogy ezt ne kelljen végighallgatnom.
Így működik a piac ;)
ma 08:25
Én is kb ezt írtam, de le vagyunk pontozva, a nők nem várhatnak el érzelmeket, a pasiknak meg JOGUK VAN a szexhez bárkivel, nem érted? :DDDDD Vicc. Csoda, hogy sikerült normális, érzelmes pasit találnom ennyi kretén között...
# 38
Igen, fel is pontoztalak... Én is összeteszem a két kezemet, amiért értelmes férfit találtam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!