Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők! Mit szólnátok hozzá ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mit szólnátok hozzá ha kiderülne hogy a párotok már volt néhány prostinál mielőtt megismertétek?

Figyelt kérdés

2016. júl. 7. 11:26
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:

29-es

akkor meséld el nekem, hogy hányféle kategória van férfiból?

Szóval van a jópasi, akit lepippantotok, ha kívánja, szemrebbenés nélkül. Ok

Akkor az összes többi a "béna" kategória lenne?

2016. júl. 7. 15:12
 32/61 anonim ***** válasza:

tudok róla, egyáltalán nem érdekel

van jobb dolgom is, amivel foglalkozzak

25L

2016. júl. 7. 20:31
 33/61 anonim ***** válasza:
78%

14:35 akkor elmondom mégegyszer: aki képes élvezi a szexet úgy hogy a másiknak közben rossz, az számomra undorító, csak egy fokkal jobb kb az erőszaknál. Nem érdekel a duma és a mellébeszélés. Szépen körbeírtad a dolgot, csak azt felejtetted ki, hogy a prostik is érzőemberek, úgy beszélsz róluk mint a tárgyakról.

Amúgy meg tiszta röhej, hogy mit nem képesek a férfiak a nőkre fogni. Szóval még az is az én hibám, hogy a kialakult a prostitúció? Kérlek mesélj még! Jó hogy nem az egész világ a nők hibája! Bármi, csak nehogy a kisfiúknak egy szemernyi felelősséget is kelljen vállalnia, ahelyett, hogy a farkincájukat kergetnék egész életükben.

Nekem nem létszükséglet a szex, és bőven megvagyok azzal az egy db emberrel akinek ugyanolyanok a vágyai mint nekem (tudod uncsi érzelmekkel meg ilyenek), egyáltalán nem kötelességem minden férfinek széttenni a lábam nulla erőfeszítésért csak hogy ne menjenek örömlányhoz.

2016. júl. 7. 22:08
 34/61 anonim ***** válasza:
48%
Figyeljetek azért a prosti még mindig jobb és biztonságosabb mint egy buliban.Egy prosti is mondhatja hogy márpedug ő nem szexel.Oda is kell az igényesség.Orvohoz is járnak.Azok a bulizos kis k urvák max a nődokihoz járnak.Az hogy zavar titeket hogy egy férfi nem küzd értetek meg a szexetekért- ami nem viztos hogy jobb mint egy profival,az már a ti bajotok.Amúgy ne felejtsétek el csajok.Még ti is lehettek k urvák.Álszent femik...
2016. júl. 8. 05:29
 35/61 anonim ***** válasza:
78%

Aki fizet a szexért, az úgy gondolja, hogy ez egy megvásárolható dolog, nem pedig két ember közös megegyezésén alapuló kölcsönös örömszerzés. Egy ilyen emberhez pedig bocsi, de nincs gusztusom. Lehet háborogni, hogy jaj de hát a nőknek mennyit kell udvarolni azért hogy megdughassam, hát ba*meg, ne azért udvarolj hogy megdughasd!!!

Hozzá sem érnék ilyen egysejtűhöz, nemhogy még a párom legyen.

2016. júl. 8. 08:25
 36/61 anonim ***** válasza:
47%

Látod 33-as

Nekem kapásból megérne 10 rongyot, hogy ezt ne kelljen végighallgatnom.

Így működik a piac ;)

2016. júl. 8. 10:35
 37/61 anonim ***** válasza:
Ki akarja, hogy te végig hallgasd? :D
2016. júl. 8. 10:39
 38/61 anonim ***** válasza:
100%

ma 08:25

Én is kb ezt írtam, de le vagyunk pontozva, a nők nem várhatnak el érzelmeket, a pasiknak meg JOGUK VAN a szexhez bárkivel, nem érted? :DDDDD Vicc. Csoda, hogy sikerült normális, érzelmes pasit találnom ennyi kretén között...

2016. júl. 8. 10:56
 39/61 anonim ***** válasza:
100%

# 38

Igen, fel is pontoztalak... Én is összeteszem a két kezemet, amiért értelmes férfit találtam. :D

2016. júl. 8. 11:19
 40/61 anonim ***** válasza:
0%
Én meg olyan nőt aki nem kurv a és nem femináci...
2016. júl. 8. 12:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!