Fiúk, olyan volt már veletek, hogy egy lányról az első néhány beszélgetés után azt gondoltátok magatokban, hogy hú, ő aztán nem kéne, majd néhány hónap múlva, miután alaposabban megismertétek rájöttetek, hogy ő egy jó csaj?
Figyelt kérdés
2013. okt. 31. 19:21
1/8 anonim válasza:
nem volt.
Aki csúnya az nem fog pár hónap alatt megszépülni.
2/8 anonim válasza:
#1 szerintem nem külsőről van szó...
Én lány vagyok, de kb az eddigi komolyabb pasijaimmal mind így voltam.
4/8 anonim válasza:
Nem ilyen nincs. Max a lányos filmekben. Aki nem tetszett mert csúnya, az csúnya is marad és nem is fog tetszeni.
5/8 anonim válasza:
Igen volt és kellemes folytatása volt ;)
6/8 A kérdező kommentje:
Ez jó hír! :)
Akkor csak azért, mert egy fiú negatívan nyilatkozik egy lányról, akit csak felületesen ismer, ezek szerint még nem zárja ki azt, hogy később akár beleszeret.
2013. okt. 31. 19:31
7/8 anonim válasza:
ne álltasd magad...ribi vagy akár hiszed akár nem.
8/8 anonim válasza:
nekem volt, mindketten 26 fölött vagyunk.
Valahogy mindig is bejött titkon, de nagyon megbizhatatlan volt egy kapcsolatra - sajnos ezt néhány pasi ki is használta. Mára viszont kicsit megérett, igaz, van még mit fejlődnie, de jó úton van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!