Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit szólnátok hozzá ha kiderülne hogy a párotok már volt néhány prostinál mielőtt megismertétek?
#8 nyilván csak azért véded a dolgot,mert rendszeres prostizós vagy :D
Buliban összeszedni valakit nem igénytelen dolog(csak akkor,ha a WC-ben csináljátok..),hol máshol ismerkedjen az ember?Szerintem teljesen rendben van,ha utána házhoz mentek.És ha a pasi akár kapcsolatra,akár csak szexre akarja a lányt,de odament és tett azért,hogy elérje a célját.Ez siker.De fizetni a szexért kényelmes és nem méltóságteljes dolog.Ezért nézem le a prostizós pasikat és igénytelennek is tartom őket.
Véget vetnék a kapcsolatunknak.
Nyilván talál majd olyan nőt akit ez esetleg nem zavar, ők illenek össze, nincs ezzel baj, sokfélék vagyunk.
Én elfogadom a nők ezen véleményét, ahogy remélhetőleg ők is elfogadják, hogy én meg sosem mennék bele komoly kapcsolatba egy olyan nővel, akinek 3-nál több partnere volt előttem.
Ez így van rendjén.
Sunshinedoll
Neked sem kell a szomszédba menni egy kis parasztságért.
Minek ennyi indulat emberek?
Erősen kétlem, hogy Sunshinedoll egy vödröt valaha megfogott volna a két kis kezével..
Akkor sem értem, hogy minek ebből ilyen stílusú vitát csinálni.
annyira emlékeztet a muszlimok kommunikációs stílusára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!