Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit szólnátok hozzá ha kiderülne hogy a párotok már volt néhány prostinál mielőtt megismertétek?
És lepontozzák azt is ami nem trollkodás...
Besz arás....
Kiváncsi lennék hogy ha egy egyszerű, kicsit önbizalom hiányos srác meghódítana egy nőt, akit aztán szeretne, amennyire tudná a tenyerén hordozná; meg hallgatnát a problémáit, tanácsot addna neki; kirándulni, strandra vinné; nem csak a szexre tartaná a lányt, hanem szerelmen alapuló kapcsolatra; az ágyban is odaadó lenne vele....
Aztán pár év után kiderülne hogy a srác a kapcsolatuk előtt prostinál volt mert nem sikerült párt találni magának.. Vajon hány csaj dobná ekkor azt a srácot?
Gábor19...
Egy sem, de ez természetes sztem.
Viszont ha a kapcsolat elején derül ki, akkor össze sem akarna jönni vele.
Érdekesebb kérdés, hogy ha egy srácnak házasság, sőt gyerek megszületése után derül ki, hogy az asszony prosti volt, mit tenne.
Megmondom, hogy magam sem tudom a választ, pedig 30 feletti "meglett" férfi vagyok.
Először is leszögezném, hogy soha nem voltam prostival, de fontolgattam néha. A fő visszahúzó erő nekem az volt, hogy furcsán érezném magam, tudva, hogy előttem meg utánam is lesz valaki más benne.
Viszont teljes mértékben megértem azokat, akik élnek az örömlányok szolgáltatásaival. Ahogy már egy válaszoló kifejtette, a nőknek 99%-ban a szép hazugságok kellenek. (Jól szarrá is diszlájkoltátok, mert fáj az igazság...) A villantás, az örökké tartó szerelem ígérete. Az igazságot meg leszarják, és megpecsételik az őszinte embereket, akik kimondják kerek perec, hogy mit akarnak.
Nem egy csajom volt, aki nem ment volna bele a szexbe kapcsolat nélkül, de egy kis mézes-mázoskodás, egy szó, hogy "járunk", és már a bugyijukban is voltam. Aztán tök mindegy, hogy 1-2 hónap múlva meg szétmentünk, mert nem illettünk össze. Mondjátok el, ez mennyivel másabb egy egyéjszakásnál? Miért kell ez a szarság? Ez a maszlag? Miért nem lehet egyből a lényegre térni, ha ti is akarjátok? Aki prostihoz megy, az nem azért teszi ezt, mert képtelen magának nőt szerezni, hanem mert unja ezt a baromságot. Én is unom. De szerencsére találok mindig dugópajtit, akivel el hülyéskedek, jól érzem magam vele. Mint egy barát. Csak szexelünk is. :D
Gábor19...
Jó későn látom csak a válaszod, de talán még visszanézel, úgyhogy válaszolnék a kérdésedre: én pl dobnám. Egyrészt nem tudnék bízni benne az után, hogy ezt évekig elhallgatta előttem, másrészt rájönnék, hogy nem ugyanaz az értékrendünk, neki a szeretkezés az egy pénzért vehető ürítés, nem pedig a szerelem kifejezése, nekem ez nem férne bele. Persze sok év után valószínűleg nem hajítanám ki abban a pillanatban, hogy közli, hanem megpróbálnék vele maradni, de megrendülne a hitem abban, hogy valóban összeillünk, nem tudnék rá ugyanúgy tekinteni, és lehet, hogy 2 nap múlva, lehet, hogy 2 hónap múlva, de előbb-utóbb besokallnék, és inkább szakítanék: ő találhat olyan lányt, aki elfogadja (nem hiszem, hogy az olyan ritka), én pedig találhatok olyan férfit, akivel ugyanúgy gondolkozunk a szexről, hosszútávon mindketten jobban járnánk így, nem kéne egy olyan kapcsolatot erőltetni tovább, ahol eltört valami. Gondolom, ha még bárki visszajön ehhez a kérdéshez, akkor nyomni fogja nekem a pirosat, de szerintem ők is jobban szeretnének olyan kapcsolatban lenni, ahol a párjuk elfogadja őket, és bízik bennük.
Aha és te mindent elmondtál a párodnak? Minden szexuális részletet? Hogyan dugott meg az előző barátod? Hogyan hatolt be és spriccelte beléd tövid az ondóját, miközben a makkjával csapdosta a méhszájadat? Meg markolta a seggedet, rá is csapott 2011.01.23-án, miközben a mutatóujjával 23 Newton nyomóerőt fejtett ki a csiklódra 16 másodpercig...
Ugye, hogy álszent vagy? Ugye ugye? Te se mondasz el minden piszkos részletet, így a párod múltjának szexuális részletei sem tartoznak rád. A prostizás is ilyen. Nem kell elmondani és kész. Te se mondasz el egy listányi dolgot...
Meg könyörgöm, mekkora orbitális f..szság ez már...tegyük fel hogy 10 éve kipróbáltam a prostit egy görbe éjszakán, vagy netán volt egy egyéjszakásom mert tökugyanaz... aztán felnőttem, komoly férfivé értem, már komoly kapcsolatot keresek, egy értelmes társat. A múltamat lezártam.
Na de szerencsére a férfiaknak van agya :D eleve el se mondunk ilyeneket... és persze megy a vetítés ezerrel a szerelem kifejezéséről. Istenem, annyira kis...hmm.. egyszerűek vagytok :D
Természetese a szaftos részletekre nem igazán térünk ki, nem kell kiforgatni a szavaimat, de igen, elmondom, hogy kivel feküdtem le, hány emberrel, milyen hosszú kapcsolatban, miben volt már, stb. Sőt, ha kérdez a párom, még konkrét részleteket is mondok, és ez kölcsönös. Tudod mikor akarnék olyan emberrel lenni, akivel nem lehetek 100%-ig őszinte, meg ő se az velem... Arra ott van az összes felszínes kamu emberi kapcsolat, jópofizhatok meg kerülgethetek kínos témákat eleget a családdal, kollégákkal, párkapcsolatban nem vagyok hajlandó erre.
Huszonéves vagyok, alapból ki van csukva minden olyan pasi, akinek kb 10 éve már szexuális kapcsolata volt (12-13-14 évesen még hova?? :D ) főleg, aki 20 alatt már ott tartott, hogy prostihoz jár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!