Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit szólnátok hozzá ha kiderülne hogy a párotok már volt néhány prostinál mielőtt megismertétek?
Párom egyszer volt még a megismerkedésünk előtt. Szülinapjára kapta az alkalmat.
Örülök, hogy megbízik bennem annyira, hogy elmondta. Még meg is beszéltük utána, hogy milyen volt, mit hogy csinált stb. :D
Engem egyáltalán nem zavar, ha pasi lennék én is kipróbálnám. Undorító ez az álszenteskedés...
23-as
Hogy érted, hogy le van nézve, nem értelek?
Természetesen senki nem akarna kapcsolatot egy olyan nővel.
26-os
elég buta egy nő lehetsz.
Gondolom jól elvagy a macskáiddal meg az előítéleteiddel.
Abból, hogy valaki qrvázik, még messze nem következik, hogy ne tudna a bugyidba jutni.
Egyszerűen arról van szó, hogy mi élvezzük a szexet csak úgy, önmagában, de a nőknek való könyörgést, rimánkodást, udvarlást, játszmázást, villogást, tettetést, erőltetést és színjátékot, azt nem.
Nem a szexet fizetjük meg x tarifával, hanem a leegyszerűsített és átlátható utat, ami oda vezet.
Ha nem kéne nektek lehozni a csillagokat, meg elhitetni, hogy ti vagytok a leggyönyörűbbek és a legegyedibbek a világon, hanem nyíltan meg lehetne beszélni a dugást, akkor nem lennének prostik sem.
Csakhogy 100-ból 99 nő szerelmet, érzelmet, tökéletességet, örökre szóló ígéreteket akar és visszahallani, hogy ő mennyire tökéletes,stb.
Így viszont egy munkában megfáradt normális férfi nem fog sok örömet lelni a társaságodban.
A prosti egy kiváló termék egy elég nagy piaci résben.
ma 14:35
Szóval CSAK az létezik, hogy elfogadja valaki, hogy a párja prostihoz járt, vagy a macskáival fog megöregedni magányosan.... Aha.
Olyan, mint az én esetemben, hogy érzelmes pasival jön össze, akivel hasonlóak az igényeik, olyan nincs is, igaz?
Nem tudom, honnan hoztad ki ezt a következtetést.
Te azért fogsz macskákkal meghalni, mert segghülye vagy.
Semmi köze ahhoz, hogy mennyire érzelmes az, akivel összejöttél.
A szövegem amúgy kevéssé szólt rólad, inkább a prostizáshoz kapcsolódó előítéletek vs. a valóság témájára koncentrált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!