Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megundorodtam a férjemtől. (? )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megundorodtam a férjemtől. (? )

Figyelt kérdés

Ma szóba került a babavállalás téma. Nagyon sokmindent megbeszéltünk, átgondoltunk, erre a végén kijelentette, hogyha valaha is gyerekünk lesz, szeretne dns-tesztet készíttetni, "nem azért mert bennem nem bízik, hanem mert manapság senkiben sem lehet megbízni". Annyira nagy sokk volt ez nekem! Soha nem csaltam meg, még gondolatban sem! Imádtam őt, de ezzel a kijelentésével nagyon megijesztett. El szeretne vinni hazugságvizsgálatra is, mert "sosem lehet tudni, mit csinálok a munkahelyemen a férfiakkal."

El sem tudom képzelni, miért nem bízik bennem, még a barátnőim sem jöhetnek át, nemhogy még én menjek! Elmegyek a hazugságvizsgálatra, hogy megtudja, sosem csaltam meg, de azután haza is fogok költözni. Nem tudok gyereket szülni egy ilyen embernek :( Miért kell bebizonyítanom a saját ártatlanságomat?:(

2016. máj. 26. 20:20
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
Azt hiszem... lol... de nem vok benne biztos.
2016. máj. 27. 14:13
 62/64 anonim ***** válasza:
57- es nem mond hülyeséget. Minden ok nélkül, békés kapcsolatban DNS-tesztet kér, mi lesz később? Vagy, ha valamit tényleg csinálsz, elkövetsz egy hibát? Mit fog tenni?
2016. máj. 27. 16:06
 63/64 anonim ***** válasza:
Előre is bocsi, nem olvastam vég a válaszokat csak a kérdésre írok, de AZONNAL HAGYD OTT !!!!!!!
2016. máj. 28. 00:12
 64/64 omba ***** válasza:

És annak a kételyének van valami alapja, hogy az apja valóban az apja-e?

Szerintem simán elmebeteg.

ÉS ez se valami biztató:

" még a barátnőim sem jöhetnek át, nemhogy még én menjek!"

A felesége vagy (akivel jóban-rosszban, egymást támogatva, stb....) vagy a tulajdona, mint egy rabszolga?

Túl sokáig voltál vele toleráns.

Ne menj te semmilyen tesztre, csak haza a szüleidhez.

Az egy egyszerű tudományos dolog, hogy valaminek a NEM-LÉTÉT nem lehet bizonyítani, tehát bármikor előállhat bármi hülyeséggel, hogy bizonyítsd be, hogy nem.

Kelepce. Menjél.

2016. máj. 28. 11:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!