Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megundorodtam a férjemtől. (? )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megundorodtam a férjemtől. (? )

Figyelt kérdés

Ma szóba került a babavállalás téma. Nagyon sokmindent megbeszéltünk, átgondoltunk, erre a végén kijelentette, hogyha valaha is gyerekünk lesz, szeretne dns-tesztet készíttetni, "nem azért mert bennem nem bízik, hanem mert manapság senkiben sem lehet megbízni". Annyira nagy sokk volt ez nekem! Soha nem csaltam meg, még gondolatban sem! Imádtam őt, de ezzel a kijelentésével nagyon megijesztett. El szeretne vinni hazugságvizsgálatra is, mert "sosem lehet tudni, mit csinálok a munkahelyemen a férfiakkal."

El sem tudom képzelni, miért nem bízik bennem, még a barátnőim sem jöhetnek át, nemhogy még én menjek! Elmegyek a hazugságvizsgálatra, hogy megtudja, sosem csaltam meg, de azután haza is fogok költözni. Nem tudok gyereket szülni egy ilyen embernek :( Miért kell bebizonyítanom a saját ártatlanságomat?:(

2016. máj. 26. 20:20
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
0%

Mesélj Onlány, miért nem vagyok normális?

Teljesen logikus és valid érveim vannak, indulatoktól mentes és objektív vagyok.

2016. máj. 26. 21:43
 22/64 anonim ***** válasza:
100%

Én is azonnal otthagynám. Minek egyáltalán veled, ha ilyen szinten nem bízik benned és megkérdőjelez mindent. Még hogy hazugságvizsgálat, meg apasági teszt.

Az meg egyenesen szánalmas, hogy itt sok embernek az lenne az első, hogy fut apaságit csináltatni. Nem kell r*ibancokkal összeállni és családot alapítani. Alapvető a bizalom egy kapcsolatban, úgy csináltok, mintha ti maga lennétek a hűség, a nők meg mind megcsalják a barátjukat/férjüket. Bár nem akarok gyereket, de tételezzük most fel, hogy terhes vagyok és a páromnak az első gondolata, hogy vajon kitől van és fut apaságit csináltatni, úgy kib*asznám, hogy csak úgy nyekkenne.

Aki ennyire nem képes bízni a másikban, az maradjon egyedül és féljen még a levegőtől is, nehogy a végén az is megcsalja. Hova süllyed a világ, borzasztó..

2016. máj. 26. 21:48
 23/64 anonim ***** válasza:
0%

23-as

Nem gondolod, hogy könnyen beszélsz, mikor te mindig tudhatod, hogy a gyerek a tied-e vagy sem?

Teljes mértékben jogos igény, ha ebben biztosak akarunk lenni és ráadásul a vizsgálat is fájdalommentes.

Vagy ezzel nem tudsz azonosulni?

Amúgy senki nem direktbe riban.cokat vesz el, akiről végül kiderül, hogy felszarvazták.

Többnyire azzá válnak az ilyen nők.

Amúgy nem is értem ezt a heves ágálást, hiszen ha nincs félnivalója a nőnek, akkor nem is kell tudnia, hogy megtörtént a vizsgálat.

Vagy esetleg te is inkább betiltatnád?

2016. máj. 26. 21:54
 24/64 ~OnLány~ ***** válasza:
100%

21. Mert ilyen baromsággal jössz te is, mint a kérdezp kedves férje!

Undorító. Ha nem bízol meg a nejedben, akkor hagyd őt, legyen boldogabb egy másik emberrel.

Bakker, ti nagyon okosak vagytok..a nőben nem lehet bízni, mert biztosan másik gyerekét fogja szülni, de az nem gáz, ha kiderül, hogy a férfi is csalta őt. Á, ugyan már, hova gondolok. :)

22. Nincs férjem, eddig sem csaltam a barátom, ezután sem tervezem, lenne bennem annyi tisztelet, hogy előtte elhagyom. De nem akarom, szóval ennyit erről.

2016. máj. 26. 21:55
 25/64 anonim ***** válasza:
13%

Akkor ritka kivétel vagy. A többség olyan, hogy összejön egy olyan férfivel akinek van lakása/pénze és azzal szexel titokban akinek nagy kemény farka van meg kockahasa... De az meg csóró így nem lehet családfentartónak megtartani.

2016. máj. 26. 22:00
 26/64 anonim ***** válasza:
100%

#24: Nem, én speciel rohadtul nem tudok azonosulni azzal, hogy az ember, akiben én feltétel nélkül megbízok, mert ez nálam alap és csak olyannal vagyok együtt, akinél ez megvan, megkérdőjelezi a bizalmamat és az első gondolata a terhesség hallatán az lenne, hogy biztos nem tőle van a közös gyerekünk, szóval elfut apaságit csináltatni. Nekem ez nem fér bele! Az ilyennek szüljön az, akinek 2 anyja van.

Mondom, aki ennyire bizalmatlan, az maradjon egyedül, probléma megoldva. De kötve hiszem, hogy van olyan nő, aki vigyorogva fogadja a hírt, hogy a párja egy cseppet sem bízik benne. Értelme sincs egy ilyen kapcsolatnak, ha mindig azt keresem, hogy miben tudom a másikat megkérdőjelezni.

#26: Miről beszélsz te agyoniskolázott??? Ismersz te engem? Az életben nem láttál még, mit pofázol nekem itt szeretőről? Ne magadból indulj már ki. Soha, senkit nem csaltam meg és soha nem is fogok, mert veled ellentétben nekem VAN gerincem és tartásom. Undorító egy alak vagy.

2016. máj. 26. 22:03
 27/64 anonim ***** válasza:
0%

Onlány, valami nagyon félrecsúszhatott a fejecskédben, esetleg szövértési gondok lehetnek, de egyetlen mondatodban kétszer írtál nem igazat, ami külön bravúr:

"Bakker, ti nagyon okosak vagytok..a nőben nem lehet bízni, mert biztosan másik gyerekét fogja szülni, de az nem gáz, ha kiderül, hogy a férfi is csalta őt. "

1. Hol írtam olyat, hogy biztosan másik gyerekét fogja szülni? Kérlek mutasd meg.

De nem értem az érvedet. Ha kocsit veszel, nem viszed el előtte egy szerelőhöz, hogy minden úgy van-e vele, ahogy az eladó mondja?

Ott ugyanaz a logika valamiért nem égbekiáltó bűn?

2.Hol mondtam azt, hogy nem gáz, ha a férfi csalja a nőt?

Komolyan, az eszem áll meg. Vagy tényleg írtam ilyet?

Megmutatnád, ha szépen megkérlek?

28/64 ~OnLány~ ***** válasza:
100%

Emberek, nyugi, nem minden nő ilyen haszontalan bestia, eléggé el vagytok tévedve.

Talán ilyen módon megaláztak titeket?

Vagy más gyerekét kellett nevelnetek, mert a feleségetek évekig titkolta, hogy nem is a tiétek?

Éppen érdekel, hogy mitől vagytok ilyen ellenségesek.

29/64 anonim ***** válasza:
0%
Túlbonyolítod, csináld meg neki a hülye vizsgálatokat aztán befogja :D, de bízni is fog benned. Igaziból nincs vesztenivalód.
 30/64 anonim ***** válasza:
0%

#28 - Most még amíg a pasid keményfarkú meg kockahas meg borosta meg minden ilyesmi - amikor elkezd "leromlani" majd akkor jut be az ágyba a macho szerető... És ejthet teherbe.

Nem vígasztalna, ha velem történne meg ez... Az még oké, hogy valószínű hogy meg fog csalni rendszeresen, mert nem vagyok se szép, se izomagy, se órisásfarkú se semmi ilyesmi, de más gyerekét nem akarom nevelni.

2016. máj. 26. 22:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!