Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megundorodtam a férjemtől. (? )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megundorodtam a férjemtől. (? )

Figyelt kérdés

Ma szóba került a babavállalás téma. Nagyon sokmindent megbeszéltünk, átgondoltunk, erre a végén kijelentette, hogyha valaha is gyerekünk lesz, szeretne dns-tesztet készíttetni, "nem azért mert bennem nem bízik, hanem mert manapság senkiben sem lehet megbízni". Annyira nagy sokk volt ez nekem! Soha nem csaltam meg, még gondolatban sem! Imádtam őt, de ezzel a kijelentésével nagyon megijesztett. El szeretne vinni hazugságvizsgálatra is, mert "sosem lehet tudni, mit csinálok a munkahelyemen a férfiakkal."

El sem tudom képzelni, miért nem bízik bennem, még a barátnőim sem jöhetnek át, nemhogy még én menjek! Elmegyek a hazugságvizsgálatra, hogy megtudja, sosem csaltam meg, de azután haza is fogok költözni. Nem tudok gyereket szülni egy ilyen embernek :( Miért kell bebizonyítanom a saját ártatlanságomat?:(

2016. máj. 26. 20:20
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 ~OnLány~ ***** válasza:

:)

Hú, komolyan.. nem mondok semmit.

Nem nem írtál, de most már nagyon össze is keveredek, mert hol az 50%-os támad, hol te.

Nem kell félreérteni a mondataimat, én csak próbálom megérteni, hogy miért ez a nagy hercehurca, hogy ennyire képtelenek vagytok bízni a másikban.

Érted már?

De az előbb már ezt megkérdeztem.

2016. máj. 26. 22:07
 32/64 anonim ***** válasza:
#32: Kár veled vesződni, de komolyan. Ne ismerj már jobban, mint én saját magamat, rendben? Köszönöm. Mondom SOHA nem csaltam meg senkit és soha nem is fogok. Mi a szarért általánosítasz?! Honnan tudod, hogy nekem milyen pasik jönnek be? Vagy szerinted a nőknek csak az általad emlegetett kockahasú & kemény farkú pasik jönnek be? Elég szegényes akkor a lelki világod. Tudom, mindenki magából indul ki, nyilván azért írod ezt a sok baromságot, de nem mindenkinek a külső az első és egyetlen tulajdonság, bármennyire is meglepődsz ezen.
2016. máj. 26. 22:12
 33/64 anonim ***** válasza:
0%

Hát nem nagyon értelek Onlány.

Szerintem ez a mondatod eléggé egyféleképp értelmezhető: "Bakker, ti nagyon okosak vagytok..a nőben nem lehet bízni, mert biztosan másik gyerekét fogja szülni, de az nem gáz, ha kiderül, hogy a férfi is csalta őt. "

Hogy miért nem bízok meg a nőkben?

Eddig 4 barátnőm is megcsalt. 2 nő velem csalta a férjét és a családban két nőnél is kiderült(ráadásul ugyanabban az évben), hogy nem a férjétől van a gyerek. Az egyiknél kórházi vérvizsgálatból mellékesen derült ki, a másik esetben meg ezen felbuzdulva a nagybátyám csináltatott tesztet.

Ez nem is a bizalmatlanságról szól, hanem arról, hogy olcsón és gyorsan lehet teljes bizonyossághoz jutni és nekem furcsa, hogy ezt egyetlen nő sem képes felfogni.

2016. máj. 26. 22:13
 34/64 anonim ***** válasza:
100%
Ja és még egy rettenet mód meglepő dolog: felőlem lehetne bármilyen kigyúrt, jóképű a pasi, ha belül egy nulla, tök hülye vagy egy bunkó paraszt, úgy repíteném ki, ahogy csak van. Nem fog meghatni, hogy jól néz ki, az egyáltalán nem minden!
2016. máj. 26. 22:13
 35/64 anonim ***** válasza:

Ja értem, szóval azért mert téged már csaltak meg, abból egyenes következik, hogy mindenki meg fog csalni és minden nő hűtlen. Aha, értem, tökre logikus, hogy 4-5 nőből következtetést vonsz le egy teljes nemre vonatkozóan. Most erre mit mondjak..? Jobb lesz, ha inkább semmit.

"2 nő velem csalta a férjét "

Mondtam én, hogy mindenki magából indul ki, lám-lám milyen igaz is volt. Az, hogy te ilyen aljas, gerinctelen ember vagy és simán belepofátlankodsz egy házasságba, az már a te magánügyed, de csak azért mert te ilyen vagy, még nem jelenti, hogy más is ilyen.

2016. máj. 26. 22:17
 36/64 anonim ***** válasza:
0%

"Mondom SOHA nem csaltam meg senkit és soha nem is fogok."

Eddig.

Sajnos elég egysikú a női ízlésvilág. Kik az ideálok? Ronaldo, Vin Diesel, fehérneműmodellek (mind tök egyforma), vizilabdázók stb. Sajnos.

2016. máj. 26. 22:17
 37/64 anonim ***** válasza:
0%

"felőlem lehetne bármilyen kigyúrt, jóképű a pasi, ha belül egy nulla, tök hülye vagy egy bunkó paraszt, úgy repíteném ki, ahogy csak van."

Sajnos fordítva is igaz. Mindegy mennyire értelmes vagy udvarias a férfi, ha baromi ronda akkor úgysem lesz neki esély adva.

2016. máj. 26. 22:18
 38/64 ~OnLány~ ***** válasza:
100%

Na most már érthető az álláspontod, így egy szavat sem szólok.

Ilyen esetben meg is értem, hogy nem bíznál meg benne teljes mértékben.

Én csak azzal nem voltam tisztában, hogy miért kell általánosítani. Nem minden lány/nő csalja a párját/férjét. Én ebből adódóan igazán sértésnek venném, ha ilyen tesztet kérnének tőlem. Nagyon lelkiismeretes vagyok, nem tudom magamban tartani, ha rosszat tettem, nem tudok aludni, ha valami nincs rendben. Ebből adódóan is akadtam ki a kérdésen, igaz, nem minden nő ilyen, hogy ha hibát követett el, vállalja a tetteit, de a kérdezőn érezni, hogy éppen ugyan ilyen rendes és becsületes.

Ha eddig nem volt gond köztük, akkor hova ez a gyanakvás. Szerintem ha csalnak, azt megérzed a másikon.

2016. máj. 26. 22:20
 39/64 anonim ***** válasza:
61%

Figyelj már, mi vagy te b*aszki, jós??! Kérdem én: ismersz te engem? Az életben beszéltünk mi egy szót is valaha? NEM. Akkor most miről hablatyolsz? Megmondtam, hogy nálam jobban magamat úgy sem ismeri senki, hiába próbálod győzködni a népet.

Tudom, az előbbi hozzászólásodból ugyebár már kiderült, hogy neked se gerinced, se tartásod nincs, az erkölcsről pedig még hírből sem hallottál, de fogd már fel, hogy nem mindenki olyan féreg, mint te. Hogy félrekefélget vagy belerondít más házasságába! És nem, nem eddig, hanem soha sem. Mert én nem vagyok képes ilyen undorító módon hátba támadni azt, akit szeretek. És mondhatsz bármit, hihetsz bármit, ez akkor is így van, ezen változtatni akkor sem tudnál, ha újraszületnél.

2016. máj. 26. 22:21
 40/64 anonim ***** válasza:
0%

73%-os

Te amúgy tudod, hogy mit beszélsz?

9 barátnőm volt eddig, ebből 6 esetben volt megcsalás és ez csak az, amiről tudok.

Mondd csak, ha szerinted 66%-os előfordulás esetén nem jogos a kételkedésem, hát oké, de akkor kérlek mondd már el, hogy hány precedensre van szükség ahhoz, hogy esetleg némi bizalmatlanságot jogosnak érezz a részemről?

Aztán miért én vagyok a gerinctelen, ha a nő csalta a férjét?

Onlány

"egy szót se szólok..." Bocs, csak zavart.

Amúgy a tesztet nem kérnék tőled, nem kell a hozzájárulásod sem, sőt DNS-t sem kell adnod.

Mondom, az egész ügyletről nem is kell tudnod, szóval a béke megmaradhat(ha valóban a várt eredmény jön ki).

2016. máj. 26. 22:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!