Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megundorodtam a férjemtől. (? )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megundorodtam a férjemtől. (? )

Figyelt kérdés

Ma szóba került a babavállalás téma. Nagyon sokmindent megbeszéltünk, átgondoltunk, erre a végén kijelentette, hogyha valaha is gyerekünk lesz, szeretne dns-tesztet készíttetni, "nem azért mert bennem nem bízik, hanem mert manapság senkiben sem lehet megbízni". Annyira nagy sokk volt ez nekem! Soha nem csaltam meg, még gondolatban sem! Imádtam őt, de ezzel a kijelentésével nagyon megijesztett. El szeretne vinni hazugságvizsgálatra is, mert "sosem lehet tudni, mit csinálok a munkahelyemen a férfiakkal."

El sem tudom képzelni, miért nem bízik bennem, még a barátnőim sem jöhetnek át, nemhogy még én menjek! Elmegyek a hazugságvizsgálatra, hogy megtudja, sosem csaltam meg, de azután haza is fogok költözni. Nem tudok gyereket szülni egy ilyen embernek :( Miért kell bebizonyítanom a saját ártatlanságomat?:(

2016. máj. 26. 20:20
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak még jobban elkeseríteni, de azért nem bízik benned, mert amit másról feltételezel, benned is megvan. Én elkezdenék kutatni a férjem dolgai között. Szerintem fognak meglepetések érni.Hány éve vagytok házasok? A barátnőid azért nem mehetnek át, nehogy felnyissák a szemed vagy nehogy valamelyik bejöjjön neki. Lehet neked nincsenek titkaid, szerintem ő fél, hogy fény derül az ő titkaira. Ezt sem bántásnak szánom, de nekem úgy jön le, mintha csak azért vett volna el, hogy szülj neki, de akkor az nyilván legyen az ő gyereke. Én is megundorodtam volna a helyedben, lelkileg nem adja ki magát neked, biztos vannak ügyei, ennek utána járnék. Mintha az ellensége lennél. Én nem tudnék többet hozzá érni, ha ilyet mondana egy férfi nekem.
2016. máj. 26. 23:40
 52/64 A kérdező kommentje:
Azt vettem €szre, hogy egyedül sír a szobában. Bocsánatot kért, és elmondta, hogy ő egyáltalán nem biztos abban, hogy az apja a valódi apja. Elismerte, hogy elvetette a sulykot, a barátnős témát is kiveséztük.
2016. máj. 26. 23:45
 53/64 A kérdező kommentje:
Majd meglátom mi lesz, figyelem a viselkedését, addig is próbálok távolságot tartani.
2016. máj. 26. 23:47
 54/64 A kérdező kommentje:
Köszönöm az 50%-osnak, hogy szétbarmolta a fórumot! Elég frusztrált vagy, nyugi...
2016. máj. 26. 23:50
 55/64 anonim ***** válasza:
Ha ilyet kér tőled biztos,hogy nem fog leállni.Az ilyen típusú emberek mániákusan féltékenyek,szerintem ez a későbbiek folyamán durvábban előfog jönni.Én a helyedben egy jó darabig nem vállalnék tőle gyereket.
2016. máj. 27. 08:07
 56/64 anonim ***** válasza:
Szerintem jól teszed. Ez nálam is válóok lenne.
2016. máj. 27. 08:38
 57/64 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen kérdések után kicsit azt érzem, hogy a sors visszaad valamit abból a sokból amit a lányok elvettek tőlem. Végre, egy férfi, aki tudja mit csinál.
2016. máj. 27. 12:05
 58/64 anonim ***** válasza:
100%

Ne hatódj meg, ha sír.. azt közölte, hogy szerinte egy ordas nagy K. vagy.

Két év múlva be fog zárni a lakásba, 5 év múlva rád is gyújtja, ha az jut eszébe, hogy hátha tévedett a teszt.

2016. máj. 27. 12:13
 59/64 anonim ***** válasza:
0%

Így van 60-as, egészen biztosan így lesz!

Én is ezt csináltam és az ismerőseim is mind gyújtottak rá valami nőre már lakást.

De persze előtte jól meg is erőszakoltuk őket, aztán áldozathibáztattunk egy jókorát, végül elittuk a nőkénél majd 30%-kal magasabb fizetésünket...

2016. máj. 27. 12:23
 60/64 anonim ***** válasza:
#61, a válaszaid alapján, simán ki is nézem belőled.
2016. máj. 27. 14:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!