Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérhetem-e a férjemtől, hogy minden kapcsolatot szüntessen meg az exfeleségével, ami nem a gyerekre korlátozódik? Rövid kifejtés lejjebb.
En elvalnek meg ma ettol a ferjtol. Sose korlatoznam. Egyszeruen azonnal elvalnek es megszabadulnek tole azonnal.
Nem tetszik, ha nem tisztel a ferfi a kapcsolatomban.
Mas gyereket meg ugyse turnem meg egy lakasban magammal.
Akkor inkabb lenne egy 20-oneves fiu az elettarsam. (30-as par vagyunk.)
Csak egy eleted van. Az ido mindennel ertekesebb. Minden percet elvezni akarom es fogom is. Aki ezt akadalyozza, az eltavolitom az utbol.
N
Sajnálom, hogy több válasz nem érkezett. Kedves első! Elgondolkodtatott a hsz-ed, éspedig az a része, hogy sosem korlátoznád. Én sem. Nem vagyok a bírája, birtokosa, stb... Arra jutottam, hogy megpróbálok addig ásni magamban, amíg ki nem derítem, miért zavar ez ennyire. Mert. Mindenkinek vannak elvei,elképzelései arról ,hogyan élje az életét,arról is mi az amit elfogadhatattlannak tart egy kapcsolatban.
Ott van a bibi,ha a másiknak más elvei és elvárasai vannak mint nekem.
A nagy kérdés az ,mennyivel nagyobb joga van neki a saját elvei szerint cselekedni ,mint nekem nem tolerálni az Ő döntéseit. Én valahol ezt értem tisztelet alatt, nem azt, hogy a kedvemért adja fel önmagát... (Csak most nekem ez éppen baromi nehéz, mert nem értem magam)
Fura de mindkét részről jogos az igény a megértésre.
Mindenki folyton elvár a másiktól valamit,esetünkben én azt,hogy ne találkozzon az exével, Ő pedig azt,hogy megértsem, miért teszi. Még nem értem, mi az oka a hatalmas ellenérzésemnek. Remélem, rábukkanok. :)
En teljesen megertelek, egyaltalan nem birnek elviselni semmifele kapcsolatot az ex feleseggel a ferjem reszerol. azt hiszem meg akkor is szornyen feltekeny lennek ha cask a gyerekkel kapcsolatban lennenek megbeszelnivalok .
en soha egyik eemmel se tartottam semmifele kapcsolatot es ugyanezt elvartam a ferjemtol is. Az igazsaghoz tartozik hogy en nem tudnek olyan ferfi felesegekent elni akinek elozo "csomagja" gyereke van.Mi mind a ketten ugy gondoljuk (szerencsere) hogy az ex azert lett ex mert vege a kapcsolatnak es egyikunk se tartja helyesnek a jopofizast semmifele szinten. ha talalkoznank MAXIMUM!!! EGY KOSZONeS es ezzel vege. semmifele hogy vagy meg mi ujsag. de ha el tudnam kerulni akkor koszones se lenne.
de mi mind a ketten ilyen felfogasuak vagyunk, nalunk egyikunknek sincs exekrol kepe stb. en az osszes fenykepemet amin pl. az elso ferjem rajta volt megsemmisitettem beleertve az osszes eskuvoi es egyeb kepeket is. neki meg en vagyok az elso felesege, ugyhogy nem is volt ilyen gond.
Szerintem itt a lénye ebben a mondatodban:
"Még nem értem, mi az oka a hatalmas ellenérzésemnek. Remélem, rábukkanok. :)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!