Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki ért azzal egyet és miért, hogy az emberek a legönzőbb lények a Földön? Kifejtés lent.
Az emberek....igen az emberek....furcsa lények.
Kiszámíthatatlanok és egyben kiszámithatóak i.
Így van,nagyon kevés az aki bölcs,és megfontolt.Ráadásul őket még jobban kiszorítják a társadalomból,vagyis szeretnék mert nem olyan mint a többiek.
Túl sok a követelmény,és egyszerűen nem látják be a dolgokat.Én ilyen szempontból mindig okosan gondolkoztam és döntöttem,engem is szeretnének kiszorítani a társadalomból,ami nem fog nekik sikerülni,vagyis egyenlőre jól tartom magam.Nem vagyok olyan,mint ők másképpen gondolkozom,másképpen látom a világot és mindjárt én vagyok a ny**orék meg a szerencsétlen.És ezt sugározzák felém,régen még sikerült sokszor elhitetniük velem,de mostanában már nem érdekel ki mit mond,csak a családom nyomása felém az veszélyes,a párkapcsolatok terén.Mindig magyarázzák,hogy mikor lesz már és hasonlók,én meg mondom nekik,hogy majd ha találok olyat.
És én tudom magamról,hogy a másikra jobban odafigyelnék mint magamra sokszor,ha lenne valakim,mert ilyen vagyok de ezért is csak ítélkezéseket kaptam.
Igaz, igaz, de nem hiába mondják, hogy a szerelemben önzőnek kell lenni. Akárhogy is nézzük, az ember a szerelemben mindenek előtt saját boldogságát keresi, és csak másodsorban a társáért. Lehet ezzel vitatkozni is, de igazad van, kedves Kérdező, hiszen remek példa erre az ideálkép. Másrészt viszont egy őszinte szerelemben a dolgok azért oda-vissza működnek, az ember ad és kap. És ha már ennyire elmerültem a filozofálgatásban, az "önzetlen" ember ad, mert szeret és tud adni, jó érzés neki, magyarán mégse teljesen önzetlen, ugye?
De valahol ez így van rendben. Őszintén kérdem, miért kéne megelégednem valakivel, aki annyira nem tetszik, mikor kint járkál a "tökéletes" is? Egyébként meg, amit mi önzőségként jelölünk meg, belénk kódolta az evolúció, minden egyes élőlény legfőbb célja saját maga (ill. fajának) életben tartása.
Sokan nem fognak velem egyetérteni, lehet lepontozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!