Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon sumákol valamit? Vigyázz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon sumákol valamit? Vigyázz, bő kifejtés.

Figyelt kérdés

A párommal egy hónapja vagyunk együtt. Azóta minden nap találkozunk, minden nap van szex, minden nap érezteti velem, mennyire szeret, stb.

Ámde két héttel ezelőtt pénteken este 7 órakor kaptam tőle egy hívást, hogy találkozott egy barátjával és elmennek inni. Ezekután nem értem el telefonon, egyszerűen nem vette fel, pedig 8 és 9 között végig hívtam. Majd jött egy sms, hogy túl részeg... ezzel még nincs is semmi baj, elhittem neki, nem balhéztam. Ám tegnap (megintcsak pénteken) menetrendszerűen 7 órakor újra felhívott, h egy barátjával találkozott és elmennek inni. Mondom oké. Semmi gond... aggódni akkor kezdtem, amikor az első esethez hasonlóan nem vette fel a telefont többet... 8-9 között végig hívtam, de most még csak egy sms-t se kaptam. Fél 11kor jutottam eszébe, akkor találkoztunk is, és mikor kérdőre vontam, h mi ez az egész, nem igazán adott értelmes választ...először olyasmiről dumált, h tesztelni akart, h mérges leszek e, utána már meggondolta magát és azt mondta, nem vette észre h hívtam és később azért nem vette fel meg nem hívott vissza mert épphogy félt attól, h mérges leszek. Szerintetek? Van valami sumák? Hogyan buktathatnám le, ha igen?

2011. szept. 24. 10:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Fuh, nemtom:S de ez a tesztelős eléggé sántít, mondjuk ilyent velem is csinált a volt barátom, h tesztelgetett:S:S de am tényleg nemtom
2011. szept. 24. 10:46
 2/7 anonim ***** válasza:

basszus, te nő!

hetente egyszer a barátaival találkozik, és te akkor is hívogatod? egy estét miért nem kaphat? olyankor te is menj el a barátnőiddel! ennyi szabadságot hagyjatok már egymásnak:) szerintem tuti nem sumákol, csupán szüksége lenne ennyi lazulásra a haverokkal. csak nem meri megmondani.

2011. szept. 24. 10:48
 3/7 Koldus ***** válasza:
100%
Figyelj, ha pénteken megy el inni, tuti iszik, hiszen Arany péntek xD
2011. szept. 24. 11:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Ahogy írod ,minden nap áldoz rád időt stb..Ne légy ilyen szigorú ...
2011. szept. 24. 12:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Te a lány, vagy a fiú vagy?

Egyébként a barátjával nyugodtan elmehet egy este, de ha VOLT barátjával megy el, az már gyanús.

2011. szept. 24. 12:47
 6/7 A kérdező kommentje:
én a lány vagyok, és nem zavar, ha a barátaival tölt egy estét... az idegesít, h vajon péntekenként adott időben miért nem veszi fel a telefont... máskor mindig felveszi, akkor is, ha a barátaival van, sőt, máskor engem is hívni szokott... de ez a két ominózus péntek idegesít...mi van ha olyankor találkozik valakivel? ráadásul ismerem a szexuális "teljesítményét" és az is gyanús volt tegnap... ugyanis elsőre mindig hamar elélvez, másodjára pedig már "szenvedünk"... és tegnap az első fázis kimaradt, egyből a szenvedős rész jött, mintha már lett volna egy menet...
2011. szept. 24. 14:20
 7/7 anonim ***** válasza:
hát, akkor kérdezz rá! látni fogod rajta, ha valamit eltitkol.
2011. szept. 24. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!