Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok, ha beleszerettek egy barátotokba? (Kifejtés alább)
Van egy nagyon jó barátom (L, legyen Kinga), aki egyben nagyon szimpatikus, de egyszer már voltunk együtt (kb. 3 éve), de számára az csak szerelmi fellángolás volt, és szétváltunk, de azóta is nagy haverságban vagyunk. Most nemrég szakítottunk másik bnőmmel, és most az a hülye érzés fogott el, hogy beleszerettem újra a Kingába. De az baj, hogy egyben ellene is vagyok ennek, mondhatnám, hogy a szivem "igen"-t mond, de az "fejem nem-t". És hiába tudom, hogy így van jól, a spontán "érzelemmegnyilvánulásokkal" nem tudok mit kezdeni. (Jól esik minden egyes mosolya; hiányzik, ha nem nincs este MSN-en; amikor voltam náluk, filmeztünk, volt, h azon járt az eszem, bár kettesben lehetnénk).
Szal a kérdésem, hogy ti ilyen helyzetekben hogyan oldották meg magatokban ezt a kérdést?
... :D
Tehát akkor tömören, beleszerettem a volt csajomba, akivel most jelenleg nagyon jó haverok vagyunk, de nem akarom tönkretenni ezt a barátságot a szerelemmel, de nem tudom, hogy "felejtsem el", gondoltam nem egyedi eset, hátha volt már valakinek hasonló gondja.
Figyelj, ehhez idő kell. A legjobb az elszigeteltség, ha nem látod, elmúlik majd ez a fellángolás.
Ez jelenleg nem több, szerelemnek hiszed, de ez fellángolás. Ne találkozz vele egy hónapig legalább, msnről töröld le, majd később vedd fel újra, mikor már túl leszel ezen. Jelen állás szerint csak szenvednél a vele való barátságban.
Higgy a szexcyborgnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!