Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? (hosszú kifejtés xd rövid kérdés)
Annyi kommentárt olvastam,hogy a lányok csak a vasalthajú,csőgatyás fiúkat nézik meg.. és az átlagosakat nem.
A lányok pedig arra panaszkodnak,hogy csak a cicababákat,szőkéket,nagy mellűeket és jó seggel rendelkezőket.
Persze vannak kivételek de akkor is..
általánosságban tök durva,hogy mind2 nem így vélekedik..
amikor én elmegyek mondjuk a plázába,azt szoktam nézni,hogy a csajok akik tűsarkúban járkálnak stb. és mondjuk izmos,"jó" pasival vannak együtt azok olyan kifejezéstelen arccal néznek és nem is szeretik szerintem egymást:S azt se tudják,hogy mi az a szerelem csak úgy vannak..
miért kell mindenkit külsőről itélni?:/ miért csak akkor állunk szóba az emberekkel,hogyha az általunk felállított paraméterek megvannak? nem lehet,hogy egy csúnyább,kövérebb,anorex,más hajszínű,tüsi hajú stb.. csajjal/pasival sokkal boldogabbak lennének az emberek ?
nemértem.
jó persze..vannak kivételek..de akkor is :S..értitek.
nocsak nocsak valaki féltékeny?
mert nem jutott neked cicababa, vagy izmos férfiállat?
(nem tudom fiu vagy-e vagy csaj)
nem szeretnék általánosítani,ezért írtam a kivételeket..
de ha úgy jött le akkor bocs :D
és kurv*ra nem vagyok féltékeny,mert már 3éve van barátom,akit nagyon imádok és számomra a legjobb pasi a világon :D..de akkor is zavar..
akkor meg mit a fenét zavar téged?
mondom féltékeny vagy.
XDDDDDDDDDDDDDDD
hidd már el,hogy nem vagyok féltékeny:D
és azért zavar,mert az emberek egyre felszínesebbek..
az igazi értékeket már nem is nézik (nem akarok általánosítani)
Hát akkor én kivétel vagyok, a cicababákért rajongást már 15 évesen kinőttem :D
AKkor mikor kezdted? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!