Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem, és a szeretet ugyan az szerintetek? (kifejtés lentebb)
Én úgy érzem,a páromat szeretem,és szerelmes is vagyok belé. Ő viszont állítása szerint nem szerelmes,számára ez a szerelem dolog olyan,hogy volt szerelmes,átverték,és most már úgy gondolja,a szerelme csak köd,ami elmúlik,ő azt hogy azt mondja"szeretlek" sokkal komolyabbnak gondolja,ahogy ő fogalmazott esetemben tisztában van vele,hogy miért szeret,és hogy szeret.
Engem viszont zavar ez....rossz érzés,hogy rám még egyszer sem nézett olyan csillogó tekintettek mint az előző leányzóra.....mintha a világot jelentette volna neki....el vagyok keseredve.....sosem fog már rám is így nézni?(annak ellenére,hogy tudom valóban szeret....de félek,hogy előbb utóbb úgy fogja gondolni/érezni,ez csak szeretet,nem szerelem.)
23L
Ez a táblázat mindent elárul:
Szerelem szerintem csak egy kémia. Valójában csak szeretet és szenvedély van, az elköteleződés pedig azzal függ össze, hogy milyen mély a szeretet és mennyire lehet a másikkal együtt élni.
A szerelem szenvedélyes és vak.
Nem is értem, hogy miért kell, mert valakivel boldogok lehetnénk ha megvan a vonzalom és a mély szeretet is, a szerelem úgyis elmúlik 2 év után.
21/N
Egyensúlyi állapot,hát ez az...én úgy érem,örökké vele akarok maradni,még sosem éreztem ezt soha senki iránt sem,megrögzött racionalista voltam,aki baromságnak hitte a szerelmet,most pedig megélem,és hihetetlen,mennyire függök tőle,ha vele vagyok,úgy érzem ott a vagyok ahol lennem kell.
Érezteti velem hogy szeret, törődik velem, rengeteget találkozunk,és vagyunk együtt......nem érzem még sem azt,hogy neki én mérföldkő lennék,vagy leszek....számomra ő viszont az....
Félek,hogy bármikor elveszíthetem....:(
A szerelem szenvedélyes és vak.
:D ős is így fogalmazta meg,hogy most ezúttal látja is kit szeret és miért,nem csak szeret szimplán....
Köszönöm a linket,ez a cikk igazán jó.
Az intimitás,a szenvedély,és az elkötelezettség megvan nálunk magas szinten.....tényleg az egyetlen apróság ami zavar,hogy ha rám néz nem ragyog úgy a szeme mint akkor régebben azzal a lánnyal....bár vele alig jártak,az is viharos volt...durván mentek szét..
Hát igen:D
Ritka az ha megfelelő embert szeretjük meg:D
Én teljesene olyan vagyok, mint a párod. Örülök, hogy kiírtad a kérdést, mert nekem is segített. :) Nekem hiányzik a szerelem, mert nem magától múlt el, hanem 'kiölték' belőlem. Viszont a szeretet megmaradt.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!