Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szerelem, és a szeretet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem, és a szeretet ugyan az szerintetek? (kifejtés lentebb)

Figyelt kérdés

Én úgy érzem,a páromat szeretem,és szerelmes is vagyok belé. Ő viszont állítása szerint nem szerelmes,számára ez a szerelem dolog olyan,hogy volt szerelmes,átverték,és most már úgy gondolja,a szerelme csak köd,ami elmúlik,ő azt hogy azt mondja"szeretlek" sokkal komolyabbnak gondolja,ahogy ő fogalmazott esetemben tisztában van vele,hogy miért szeret,és hogy szeret.

Engem viszont zavar ez....rossz érzés,hogy rám még egyszer sem nézett olyan csillogó tekintettek mint az előző leányzóra.....mintha a világot jelentette volna neki....el vagyok keseredve.....sosem fog már rám is így nézni?(annak ellenére,hogy tudom valóban szeret....de félek,hogy előbb utóbb úgy fogja gondolni/érezni,ez csak szeretet,nem szerelem.)

23L

2012. júl. 9. 00:58
1 2
 1/16 KMJ ***** válasza:
Ég és Föld a szeretet és a szerelem, a szerelemnél csak a nagyon közeli lelkek találnak egymásra, gyakorlatilag eggyé válnak, a szeretet az meg egy tartósabb egyensúly állapot.
2012. júl. 9. 01:04
 2/16 KMJ ***** válasza:
Szeretet az végtelenségig is eltarthat.
2012. júl. 9. 01:05
 3/16 Ⱳhite ßelle ***** válasza:

Ez a táblázat mindent elárul:

[link]

Szerelem szerintem csak egy kémia. Valójában csak szeretet és szenvedély van, az elköteleződés pedig azzal függ össze, hogy milyen mély a szeretet és mennyire lehet a másikkal együtt élni.

A szerelem szenvedélyes és vak.

Nem is értem, hogy miért kell, mert valakivel boldogok lehetnénk ha megvan a vonzalom és a mély szeretet is, a szerelem úgyis elmúlik 2 év után.

21/N

2012. júl. 9. 01:07
 4/16 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
Bocsi a fogalmazási hibákért, késő van már. :)
2012. júl. 9. 01:08
 5/16 A kérdező kommentje:

Egyensúlyi állapot,hát ez az...én úgy érem,örökké vele akarok maradni,még sosem éreztem ezt soha senki iránt sem,megrögzött racionalista voltam,aki baromságnak hitte a szerelmet,most pedig megélem,és hihetetlen,mennyire függök tőle,ha vele vagyok,úgy érzem ott a vagyok ahol lennem kell.

Érezteti velem hogy szeret, törődik velem, rengeteget találkozunk,és vagyunk együtt......nem érzem még sem azt,hogy neki én mérföldkő lennék,vagy leszek....számomra ő viszont az....

Félek,hogy bármikor elveszíthetem....:(

2012. júl. 9. 01:09
 6/16 A kérdező kommentje:

A szerelem szenvedélyes és vak.

:D ős is így fogalmazta meg,hogy most ezúttal látja is kit szeret és miért,nem csak szeret szimplán....

2012. júl. 9. 01:11
 7/16 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
Azért az szívás, hogy mindig abba szeretnek bele halálosan aki vagy átbassza az embert vagy egyéb gond lenne vele. Röhögnöm kell már ezen...:D
2012. júl. 9. 01:15
 8/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a linket,ez a cikk igazán jó.

Az intimitás,a szenvedély,és az elkötelezettség megvan nálunk magas szinten.....tényleg az egyetlen apróság ami zavar,hogy ha rám néz nem ragyog úgy a szeme mint akkor régebben azzal a lánnyal....bár vele alig jártak,az is viharos volt...durván mentek szét..

2012. júl. 9. 01:16
 9/16 A kérdező kommentje:

Hát igen:D

Ritka az ha megfelelő embert szeretjük meg:D

2012. júl. 9. 01:17
 10/16 anonim ***** válasza:

Én teljesene olyan vagyok, mint a párod. Örülök, hogy kiírtad a kérdést, mert nekem is segített. :) Nekem hiányzik a szerelem, mert nem magától múlt el, hanem 'kiölték' belőlem. Viszont a szeretet megmaradt.

L

2012. júl. 9. 01:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!