Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen hogy lehetne "segíteni"?
Hát ilyenről se halottam még, és szerintem nem normális.
És ennyi erővel akkor miért jár ki veled ha nem akarja mutatni az érzelmeit irántad nyilvánosan?
1. nincs igazad, ha pl introvertált típus, akkor nem meglepő ez a viselkedés. Ha személyiségileg ilyen, akkor sok mindent nem tudsz tenni, hogy ne így legyen. Talán később változik, de ha nem akkor fogadd el így. Barátom is ilyen, ő a maga módján mutatja ki az érzéseit, ez van. Én már az elején is láttam, és elfogadtam, nem változott meg. Szeret, hűséges, csak nehezen mutatja ki ezeket.
21L
olyan helyen legyél vele többet ahol kettesbe vagytok hízelegj neki ne próbáld megcsókolni se megfogni a kezét csak járj úgy vele mint 2 10 éves gyerek
de csak 1 hónapig csináld kb ezt
ezek után ha a lány szeret téged kívánni fogja h megcsókold vagy h szerelmeskedjetek mások előtt ha nem válik be akkor nem jósolok sokat ennek a kapcsolatnak
jah kihagytam a legfontosabbat éreztezsd vele h téged nem zavar ha ő nem akarja ezeket csinálni
ha 1 hónapig nem válik be akkor nem szeret igazán :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!