Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezen hogy lehetne "segíteni"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen hogy lehetne "segíteni"?

Figyelt kérdés
A barátnőm nem olyan aki nyilvánosan mutogatná az érzelmeit, és nem is nagyon meri "elfogadni" tőlem. mármint alig hagyja hogy megcsókoljam meg ilyenek. de én nagyon szeretem és ő is szeret engem. tudom hogy szeretné ő is, csak nehezen megy neki. ezen hogy lehetne segíteni?

2012. jún. 29. 19:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát ilyenről se halottam még, és szerintem nem normális.

És ennyi erővel akkor miért jár ki veled ha nem akarja mutatni az érzelmeit irántad nyilvánosan?

2012. jún. 29. 19:29
 2/6 anonim ***** válasza:

1. nincs igazad, ha pl introvertált típus, akkor nem meglepő ez a viselkedés. Ha személyiségileg ilyen, akkor sok mindent nem tudsz tenni, hogy ne így legyen. Talán később változik, de ha nem akkor fogadd el így. Barátom is ilyen, ő a maga módján mutatja ki az érzéseit, ez van. Én már az elején is láttam, és elfogadtam, nem változott meg. Szeret, hűséges, csak nehezen mutatja ki ezeket.

21L

2012. jún. 29. 19:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség kedves első..én is pontosan ilyen vagyok,de egyáltalán nem azért mert nem szeretem,hanem én alapjáraton is gyűlöltem ha a szerelmespárokat 60 km-es körzetből lehetett hallani ahogy cuppognak és nyalják egymást,akik majdnem h megizélték már egymást ott egy helyben...ez az első..a második,h utálom ha mindenki engem néz...és ez irritál közben,mikor puszilgatna,vannak emberek,akik nem tudnak közösségben felszabadulni...ez nekem túl intim és ez csak rám és a páromra tartozik senki másra :)
2012. jún. 29. 19:34
 4/6 A kérdező kommentje:
2. és 3. válaszoló. igen, pont ilyen a barátnőm, ha romantikázni szeretnék vele akkor kettesben kell lennünk egy szobába? mert én pont az ellentettje vagyok ebben.
2012. jún. 30. 07:39
 5/6 anonim ***** válasza:

olyan helyen legyél vele többet ahol kettesbe vagytok hízelegj neki ne próbáld megcsókolni se megfogni a kezét csak járj úgy vele mint 2 10 éves gyerek

de csak 1 hónapig csináld kb ezt

ezek után ha a lány szeret téged kívánni fogja h megcsókold vagy h szerelmeskedjetek mások előtt ha nem válik be akkor nem jósolok sokat ennek a kapcsolatnak

jah kihagytam a legfontosabbat éreztezsd vele h téged nem zavar ha ő nem akarja ezeket csinálni

ha 1 hónapig nem válik be akkor nem szeret igazán :/

2012. júl. 2. 00:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Beszélj vele
2012. júl. 16. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!