Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A sikerelmenyek hianya ezen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sikerelmenyek hianya ezen a teren ugy lerombolhatnak hogy a kesobbiekben igazabol semmi kedv, bizalom, semmihez (senkihez) es johet egy bezarkozas amely akar depressziohoz is vezethet?

Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 06:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Csak felfogás kérdése ez, semmi másé. Engem nemszeretnek az osztályban és túléltem azt a kritikus pontot, mikor mindennap csak sirtam volna, most mosolygok, jókedvvel nézek feléjük és máris kezdenek visszafogadni. De sosem leszek az osztály része, de ők is kezdtek tenni annak érdekében, hogy látják, hogy nemakarom lehúzni a kedvüket.

És Képzeld, van barátomis, de lehetne több is ha akarnám, de nemakarom, és barátaim is vannak. Ez a két tényező segitett mikor nekem szükségem volt rá. Javaslom neked is őket

2012. jún. 14. 06:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Vezethet.Olyannál is,akinek még csak hajlama sincs a depresszióra.És van aki pedig hajlamos lenne,mégsem jelentkezik nála.
2012. jún. 14. 09:13
 3/3 anonim ***** válasza:

A " nőzésben" nincs öbizalmam, azt már rég lerombolták.

Minek próbálkozzak sosem volt semmi pozitív.

De más dolgokban nincs bajom :-)

2012. jún. 14. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!