Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miböl veszem észre ha valóban megcsalt a pasim?
Megnéztem a telefonját és "antal" névre írt egy smst h találkozzanak aznap amikor összevesztünk és ő elment kocsmázni....
Felhívtam a telefonszámot és egy nő vette fel aki bárkivel össze feküdne....
Ezután a drága pasim azt mondta h leakart feküdni vele de mégsem tette...
Na ezt elhidjem?
Hát, ha már leakart feküdni vele, nekem már az is rohadt rosszul esett volna.
Amúgy miért nézted meg a párod telefonját? Az sem sokkal szebb dolog!
ne hidd.
megtette, tudom hogymegy ez szakítás után, hidd el.
"Hát az hogy egy pasid le akar feküdni valakivel az nem nagy cucc. Ha a pasiddal le akar feküdni egy csaj, az sem nagy cucc. Na de ha a pasid le akar feküdni egy másik csajjal, a másik csaj is le akar feküdni a pasiddal és a pasid mégsem teszi meg, na azt a pasit becsüld meg. ;-)"
Ha ezt komolyan mondtad, én nem irónikusan, hát jó kis tanácsokat osztogatsz, mit ne mondjak. (ez irónia)
Ja persze, bízz csak meg benne vakon, hogyne! Nehogy többször megnézd a telefonját, a zsebeihez se nyúlj hozzá! Sőt, ha az éjszakáit haveroknál / kocsmában / koncerten tölti, akkor se gyanakodj semmire, hiszen ő szeret téged! Alap a bizalom, persze! Hidd csak ez nyugodtan, hogy nem volt semmi aznap azzal a nővel!
De aztán ne csodálkozz!
"A bizalom jó dolog. Az ellenőrzés még jobb."
/Vladimir Ilyich Lenin/
7. válaszoló: gondolom nem egy átalgos, délutáni unalom közepette döntött úgy a kérdező, hogy hát kémkedjünk egy kicsit.
Vannak kapcsolatok (és igen az lenne a normális) ahol meg lehet bízni a másikban, de nyilván voltak jelek, amik gyanúra adtak okot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!