Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem nem tetszene ez?

Figyelt kérdés
A barátom kérdezte, hogy kikkel voltam eddig.. én mindent elmeséltem neki. És elvártam, hogy ős is mindent elmeséljen. Elmondott mindent, vagyis "megesküdött" (ez rossz kifejezés), azóta 2x is el szólta magát, hogy volt más is. Oktalanul voltam mérges. Úgy értem, ha én őszinte vagyok ezt tőle is elvárhatnám. Kíváncsi vagyok a véleményetekre, légyszi a gúnyolódásokat mellőzétek. Köszönöm. :-)

2012. jún. 5. 19:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%
Ez őrület! Nem lehet mindent elmondani egymásnak. Kellenek titkok. Miért kell beszámolni, arról, hogy mi volt? Nem mindegy? Az a lényeg, hogy most mi van.
2012. jún. 5. 19:08
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen, ezt értem. Tudom, hogy igazad van. De ha én elmondtam neki MINDENT, és elvárta tőlem. Én mért nem várhatom el tőle?
2012. jún. 5. 19:09
 3/11 anonim ***** válasza:

Én sem tudnék mindent / mindenkit összeszedni ha most valaki megkérdezné hogy meséljek a kapcsolataimról...

Szerintem csak elfelejtette őket. Miért? Mert te fontosabb vagy neki jelenleg!

2012. jún. 5. 19:10
 4/11 A kérdező kommentje:
Akkor legalább ne hazudna, hogy mindent elmondott. Pedig tudja, hogy van amit eltitkolt. Mondaná azt, hogy van amit nem akar elmondani.
2012. jún. 5. 19:12
 5/11 anonim ***** válasza:
nekem se tetszene hogy elmondok mindent ő meg nem. az viszont nem biztos hogy jó ötlet elmondani egymásnak kik voltak előtte mert ha nem ismeri még talán nem gond de ha igen csak vita lehet belőle mert ha összefuttok valamelyik ex-el, ha meg nem mondjátok el akkor az meg olyan mintha titkolóznátok egymás előtt, de hát különben nehéz ügy a régi kapcsolatok témája ha állandóan utatokba kerül valaki. a legegyszerűbb talán nem beszélni ilyesmiről (tudomásul kell venni hogy vannak és kész le kell nyelni a békát mindkét félnek)
2012. jún. 5. 19:14
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az utolsó: Igen, sok lányról tudok és lehet, hogy nem is kell több. Volt ebből elég probléma már.
2012. jún. 5. 19:17
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha megkérem, h mondja el őszintén, akkor NE hazudjon az arcomba! Inkább mondja azt, h erről még nem szeretne beszélni, majd ha jobban megbízik bennem, majd akkor elmondja. De NE hazudjon, mert az szimpla gyávaság.
2012. jún. 5. 19:26
 8/11 anonim ***** válasza:
50%

A 3-as válaszolónak igaza van.

És azért mondta hogy mindent elmondott, mert akkor ő is őszintén azt hitte, hogy ennyi.

Később eszmélt rá, hogy, ja az Esztit kihagyta. vagy lehet, hogy rá sem eszmélt.Mint amikor azt hiszed, hogy minden fontos a táskádban van, amíg nem kezd el esni az eső.... na és?

Figyelj, tapasztalatból mondom, minél kevesebbet tudsz az exekről, annál jobb.

2012. jún. 5. 19:26
 9/11 anonim ***** válasza:
én ilyenkor mindig azt válaszolom, hogy nem mindegy mi volt a múltban? az a lényeg, hogy most mi van. ilyenkor egyet ért velem és hagyjuk a témát szerencsére.
2012. jún. 5. 19:27
 10/11 I am God ***** válasza:

A legeslegnagyobb ívben elkerülendö témákhoz tartozik az, hogy eddig ki kivel volt. A barátnömmel én is beszéltem erröl, és azóta bánom. Azóta féltékeny, mióta kiderült számára, hogy voltam az ö belátása szerint nála szebb lányokkal is, es azóta olyan mint stalker. Ellenöriz nem beszélgetek e lányokkal satöbbi. Aztán addig csinálta, amíg ez egy nagy veszekedésbe torkollott, és most úgyahogy felfogta mind a 128 bit az agyában, hogy nekem ö kell.

Senkinek sem lehet pozitív a téma. Ez tény.

2012. jún. 5. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!