Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak e-maileket küldözget egy fiatal családos nő tisztességtelen szándékkal. Hogyan állíthatnám le a levelezésüket?
Azzal semmit sem érsz el, hogy TE leállítod. Ezt rég a párodnak kellett volna megtenie. Érdekes.
23/N
Szia!
Küld át nekem a Hölgy elérhetőségét és én levezetem a feles tisztességtelen energiáit.... Így nem lesz energiája a párodra, illetve a levélküldözgetésre :-)
Harmadik: jót nevettem az ötleteden, de én nem vagyok tisztességtelen, mint a nő.
Negyedik: együttérzek veled, nagyon rossz lehet!
Ne csinálj semmit.Ha a párod nem akar tőle semmit akkor akár meztelen fotókat is küldözgethet.
Valószinű azért titkolta mert félt a reakciódtól.Én pont most keveredtem ki egy ehez hasonló szituból.Felhivott a dühös feleség,meg magyarázkodhattam ezerrel.Az ő párja nem tudott rólam mert félt otthon elmondani hogy 8éve van egy c6es haverja.
"neki semmit nem jelent ez a levelezgetés, ritkán is válaszol"
Egyáltalán minek válaszol?
Ezt nem tudod leállítani.
Beszélj a pároddal..mert te ez ellen semmit nem tudsz csinálni!
Sajnos 1x ilyen velem is előfordult...mikor egy 17éves kis liba csak ezt a szot küldte el minden üzibe.."csók" .A párom azt mondta hogy ne foglalkozzak vele..de azért 1x 2x ő is válaszolt neki,,,
Hát én nagyon rosszul reagáltam erre szakitottam a párommal.De a sok könyörgésének és bocsának kérésének meglett az eredménye.
2 éve a férjem és boldogan élünk...bizalom is megvan.
Bár bennem meg maradt ez a kis játszadozása..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!