Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem, és a szeretet ugyan az szerintetek? (kifejtés lentebb)
Én úgy érzem,a páromat szeretem,és szerelmes is vagyok belé. Ő viszont állítása szerint nem szerelmes,számára ez a szerelem dolog olyan,hogy volt szerelmes,átverték,és most már úgy gondolja,a szerelme csak köd,ami elmúlik,ő azt hogy azt mondja"szeretlek" sokkal komolyabbnak gondolja,ahogy ő fogalmazott esetemben tisztában van vele,hogy miért szeret,és hogy szeret.
Engem viszont zavar ez....rossz érzés,hogy rám még egyszer sem nézett olyan csillogó tekintettek mint az előző leányzóra.....mintha a világot jelentette volna neki....el vagyok keseredve.....sosem fog már rám is így nézni?(annak ellenére,hogy tudom valóban szeret....de félek,hogy előbb utóbb úgy fogja gondolni/érezni,ez csak szeretet,nem szerelem.)
23L
Utolsó:és ez esetben ha kiölik valakiből a szerelem képességét,attól még ugyan úgy szerethet nem?:)
Tisztában vagyok vele,hogy jobban szeret az előző lánynál...de azzal is,hogy másképpen........
Nekem úgy történt, hogy állatira szerelmes voltam, csak csalódtam benne, de megbocsátottam neki, csak már nem ugyanúgy szeretem. Már csak szeretet lett belőle, ami még akkor sem olyan, mint azelőtt volt, amikor erősebben érzem.
Igen, ettől még szerethet az ember ugyanúgy. :) Csak a szerelem, a rózsaszín köd nincs többé.
Hát nem is tudom, hogy reagálnék erre.. Mert nem tartom ezt egyértelműen rossz dolognak, és pont emiatt nem si tudnám elítélni ezt, ha a párom ezt mondaná.
Én ugyan szerelmes vagyok, bár lehet ez inkább nagyon mély szeretet, nem igazán tudom eldönteni..valószínű a kettő határán vagyok.
Legutóbb mikor szerelmes voltam, akkor elvakult is voltam. Nem láttam a másikat teljes valójában, nem vettem észre, hogy teljesen alárendelem magam neki, hogy nem magamat látom mikor a tükörbe nézek. És nem láttam az ő hibáit sem igazán. Aztán mikor a mostani párom hatására kezdtem önmagam látni, a világ is megvilágosodott előttem és láttam valójában ki áll előttem. Szerettem őt, mert egy jó ember, de csak így, hiszen aki egykor szerelmes volt belé az nem is én voltam, csak valaki akivé átalakított.
Nekem ez az egész hatalmas csalódás volt, és most nem volt meg a rózsaszín köd. Tudom ki áll előttem, ismerem az összes hibájával, és szeretem. Nagyon szeretem és nem tudom hogy szerelmes vagyok e mert eddig én csak a rózsaszín ködös szerelmet ismertem. Lehet hogy ez az a mély szeretet amiről mindenki beszél...
Tehát az hogy nem szerelmes, lehet, hogy fájna. Viszont hogy azt mondja most látja kit szeret és így is szeret és veled akar lenni, szerintem ez többet ér. 2 év múlva nem fogja olyan felismerés érni, hogy nem beléd lett szerelmes, mert nem is voltak meg azok a hibáid amiket nem bír elviselni..miközben megvoltak, csak vak volt és nem látta. És téged sem fog pofonként érni, hogy elhagy épp emiatt.
Kettős érzés ez, és megértem hogy nem esik ez neked túl jól, de próbáld így látni. Azzal hogy átverték, megváltozott és nem feltétlenül volt ez rossz..
Gondolkodj el ezen, és próbáld átértékelni a dolgaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!