Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, minek örülnétek? Kifejtés lent
Hello mindenki
Van egy lány akivel együtt vagyok, viszont minnél jobban megszeretném hódíttani a pici szívét. Nagyon oda vagyok a lányért. Reggelente szoktam neki írni pár szép sort. Mivel juthanék még közelebb hozzá, a szívéhez? Most kezdtünk el járni friss kapcsolat. Minden apróságnak, tippnek nagyon örülnék.
Nem szeretnék olyan válaszokat kapni h talaljam ki én meg stb.. Mivel arra vagyok kívancsi hogy ti csajok minek örülnétek.. Mi esne jól. Köszönöm a rendes válaszokat előre is.
22f a lány pedig 23 :)
Szerintem az első válaszoló ötletét is megfontolhatnád, például egy medál a keresztneve első betűjével, nem nagy cucc sokféle dologból készítenek ilyesmit. Nem drága, nem elköteleződés mégis egy gesztus.
De a saját készítésű dolgok is nagyon aranyosak és talán annak még jobban tud örülni az ember. Húgom egyszer az aktuális barátjától kapott egy rózsát, amit a srác készített fémből. Jól néz ki és időtálló.
Bár lány vagyok de a barátom romantikus alkat, fordítva is működhet:
Én egy kis lapra írtam, hogy szeretem és ha nem alhat velem, akkor is legyen szép álma.
Meg egy szivecske.
Elraktam a párnája alá. Azóta őrizgeti. :D
Én napközben szoktam SMS-eket kapni, hogy eszébe jutottam, szeret és hiányzok neki. Vagy ha tudja, hogy vizsgázom/zh-t írok, akkor előtte fél órával küldi, hogy szorít és menni fog.
Ilyenkor mindig egy rózsaszín pocsolyává olvadok el, pedig nem vagyok egy romantikus alkat.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!