Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, örülnétek ha a szülinapotokra a barátotok sütné a tortát?
Figyelt kérdés
erre a mutatványra készülök :$$2015. ápr. 8. 22:46
2/11 anonim válasza:
Én mindennek örülök, ami a barátomtól van, mert gondolt rám. És nem vagyok hálátlan dög.
3/11 anonim válasza:
Ha lenne barátom, ráadásul tortát is sütne nekem, én lennék a legboldogabb ember! :D
4/11 anonim válasza:
Annak örülnék, hogy gondolt rám, de nem szeretem a tortát, inkább valami sajtos pogácsának örülnék, ha azt sütne.
7/11 anonim válasza:
Nagyon jól esne, az biztos :)
Rendes tőled, hogy így leped meg a párodat :)
8/11 anonim válasza:
Már az is jó, ha nem felejti el, hogy születésnapom van. :D
9/11 anonim válasza:
Ha lenne kinek, én is szívesen sütnék, annak ellenére h nem tudok..
Szóval pacsi ;)
10/11 anonim válasza:
Fiú létemre talán egy villásreggelit össze tudnék hozni:D , de respect haver :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!