Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok mit szóltok, ha merev...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit szóltok, ha merev f*rokkal alszik mellettetek a barátotok?

Figyelt kérdés

Eléggé vicces, ma ebéd után elaludtunk együtt(délutáni szunya :D) összebújva, átkarolva egymást, és mikor felébredtünk vettem észre, h eléggé egyenes lett a bré, még nem feküdtünk le egymással, kicsit elszégyelltem magam, de csak mosolyogva ránéztem, ő is rám mosolygott meg puszilgatott és aludtunk tovább.

A kérdésem fent olvashatjátok!:D

19/F

#alvás #fiú #pénisz #együtt #lány #merevség #nemtudoktöbbetmitírni
2015. ápr. 7. 14:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%
Elkezdenék rajta kézimunkázni, majd ha nem ébred fel, és olyan pózban fekszik, akár orállal is folyatnám. Igaz, már nem vagyok szűz.
2015. ápr. 7. 14:40
 2/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod kedves első, mi szerintem mind ketten kicsit szolidabbak vagyunk
2015. ápr. 7. 14:43
 3/15 anonim ***** válasza:

még szép h merev faxxal alszik

:)

2015. ápr. 7. 14:43
 4/15 Interferencia ***** válasza:
Ez valóban nagyon vicces! Ha-ha-ha!
2015. ápr. 7. 14:44
 5/15 anonim ***** válasza:
Mi utána már nem alszunk :D De mivel ti még nem voltatok együtt így persze nálatok más a helyzet :)
2015. ápr. 7. 14:44
 6/15 anonim ***** válasza:
Én ilyenből nem csinálok ügyet.
2015. ápr. 7. 14:47
 7/15 anonim ***** válasza:
Semmi gáz. Én elkezdtem simogatni ilyen esetben.
2015. ápr. 7. 14:53
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem én is úgy reagáltam volna mint a barátnőd
2015. ápr. 7. 14:55
 9/15 A kérdező kommentje:
egy kedves privát válasz: "Szobd le" kit, magam?! lehet félreérthetően írtam ki, én vagyok a 19/F lol
2015. ápr. 7. 14:59
 10/15 anonim ***** válasza:

Mi itt a szégyellnivaló? Ez biológia.

Amúgy nem teljesen tudom elképzelni a helyzetet, nekem nemhogy az alvás, de az összebújás se megy anélkül, hogy ne egyenesedjen ki a bráner (de örülök is, hogy így van).

Az alvás közbeni merevedés pedig független attól, hogy fekszik-e melletted valaki, vagy nem.

24/f

2015. ápr. 7. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!