Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez most lehet, hogy hülye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most lehet, hogy hülye kérdés lesz, de akinek van fiúja, az hogy csinálta? :D Kifejtés lentebb.

Figyelt kérdés
Úgy értem az összes osztálytársamnak, még a csúnyáknak is meg a nagyon hülyéknek is volt már fiújuk, annak is, aki szó szerint sötét belül. Nem értem, mi a baj velem, nekem még senkim sem volt, és nem is udvarol senki. Ha meg udvarol, akkor is csak olyan félve, mint aki nem biztos a dolgában, meg aztán egy idő után leáll, pedig lehet, hogy az elején nem tetszett aztán pont amikor megkedvelném, lelép, mintha semmi sem történt volna. Zavar a dolog, mert 17 éves vagyok és nem azt mondom hogy le akarok feküdni valakivel, mert oké, ez is van, de valaki már kéne, akivel "meg tudnám tanulni" hogy egyáltalán hogyan kell egy sráccal beszélgetni. Mert igazából azt se nagyon tudom, ha egy fiú a közelembe kerül, leginkább kétségbeesek és azon aggódok, hogy miről kezdjek el beszélni, mert ő nem beszél.... Lehet, hogy ez zavarja őket? Hogy bevágom magam, mint aki karót nyelt (olyan egyenesbe), és érzi rajtam, hogy frusztrált vagyok a környezetében, és azt hiszi, hogy nem tetszik nekem? Nem tudom, mivel üldözöm el a fiúkat, mert én is, meg mások is csinosnak meg szépnek találnak, okos is vagyok, de ezzel valahogy kétségbeesek.

2013. jan. 25. 21:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem adsz elég egyértelmű jelzéseket, ezzel elbátortalanítod a jelentkezőket. Mosolyogj sokat, és nem baj, ha látszik rajtad, hogy szívesen vagy a társaságában. De ez a probléma idővel meg fog szűnni, van időd még elég, nem kell a nyájjal együtt bégetni :)
2013. jan. 25. 21:37
 2/5 anonim válasza:
0%
Nem tudom, mi lehet az oka, de szerintem elég nagyképű vagy...( okos vagyok, szép vagyok...stb) .
2013. jan. 25. 21:41
 3/5 A kérdező kommentje:
valahogy éreztem, hogy ha ezt leírom, bele fognak kötni. Nem ezt akartam ezzel kifejezni, csak azt, hogy van önismeretem. Szerintem az lenne a nagyképűség, ha úgy tennék, mintha nem akarnék nagyképű lenni, csak úgy felsorolnám hogy miket csinálok és milyen "fúdenagyszerű eredményekkel". Számomra ezt jelenti a nagyképűség (tök random példa): "Itt az újság a diákigazgató-választásra, 4 és fél órányi kemény munka volt.", aztán leírná, hogy milyen hiperszuper, kőkeményen kezelhető programot kellett használni. Miközben ezt leírja, gyakorlatilag tudat alatt azt üzeni: "figyeljetek ide, mert én nagyon okos vagyok!!! én ezt meg tudtam csinálni, mind ezt az egészet!!!". Szerintem legalábbis az, ha tisztában vagyok a képességeimmel, nem egó, mert egyébként is mindenki utálja azt, hogy "csúnya vagyok, buta vagyok, kövér vagyok", amikor gyönyörű, okos és csinos. Szóval szerintem ez csak puszta egészséges önértékelés, nem pedig fennhéjázó, ostoba túlértékelési zavar.
2013. jan. 25. 21:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Küldj kèpet privatba! ;) 16f
2013. jan. 25. 21:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Küldj képet, kíváncsivá tettél :)

18F

2013. jan. 26. 02:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!