Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta? Mit tegyek? L
Van egy srác.Azt mondta h komolyan gondolja velem,el is voltunk...szalagavató utáni bulin is velem volt(amúgy az osztálytársam),de a buli után,kicsit ittas állapotban egy olyan lánnyal smárolt,akivel már egyszer igen,de nem jöttek össze meg most el is költözött a csaj.És erre miután megtudtam összevesztem vele.Azóta nem állok szóba vele,mert rosszul esett amit tett...pláne h egy kapcsolat elején álltunk.
Jól tettem h jogosan felháborodtam?
Ne adj, az első válaszoló a fiú volt, magára ismert, csak átakar verni megint!
na jó csak viccelek, nyugodtan adj neki még egy esélyt.
hát, én nem adnék neki még egy esélyt.
ha a kapcsolat elején vagytok, akkor elvileg neki is éreznie kell irántad valamit, és ennek ellenére mégis egy másik csajjal smárolt.
Én nem bíznék meg benne, hiába is, hogy nem jártok, de ha mégis összejöttök, akkor meg lesz más kifogás?
Szerintem felejtsd el, és örülj annak, hogy most derül ki, hogy milyen komolyak a szándékai...
Tépd ki a szivét alázd meg ahol tod
eszébe ne juffon más csajt megcsalni
szerintem teljesen felesleges alázni, mert ha mégis érez valamit a kérdező iránt akkor így is sz@rul fog neki esni, de ez a sz@rul esés nem mérhető a kérdező érzéseihez.
én mint már mondtam(5-ös válasz) nem adnék neki esélyt, akárhogy jönne ezek után, mert egy normális kapcsolat nem így kezdődik.
Amikor én jöttem össze a barátommal(3éve) az elején ő is jött, telefonált, elmentünk együtt bulizni, és egyszer odament hozzá egy tipikus kurv típusú lány, és elkezdett ott a seggével kavarni barátomnak, aki(holott nem tudta, hogy látom) "finoman" odébb tessékelte a lányt...aki amúgy hihetetlen jól nézett ki...hozzá képest én labdába se rúghatok, és megkeresett engem, és ha a lány a közelébe ment akkor feltűnően magához húzott ,vagy megcsókolt vagy hasonló.
Ha igazán komolyan gondolná, eszébe sem jutna az, hogy mással kavarjon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!