Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta ezt? Ti hinnétek neki?
Sziasztok!
Rövid előzmény: Párommal 2 évet kavargattunk(közbe volt mind2őnknek más párkapcsolata is,de nem komolyak) majd 4 hónapja végre összejöttünk,komolyan....albérletbe lakunk,ő dolgozik én egyetemen vagyok.
Annyira jó minden(illetve jó volt),hogy nem akartam elhinni,hogy komolyan létezik ilyen "tökéletes" pasi,és pont az enyém lenne az.Így a női kíváncsiságtól vezérelve egyik közösségi oldalon megnéztem az üzeneteit.Az összes üzenet szinte csajoktól volt.Végig flörtölgettek,enyelegtek...bókolt nekik.Még cicis képet is kunyerált volna az egyik lánytól.Viszont találkozásról soha nem volt szó,és mindenkivel közölte h van barátnője.
Ezek nekem kissé rosszul estek,de a legjobban az fájt,amikor én végiggondoltam az elmúlt hónapokat...és ő folyamatosan féltékeny volt rám,kiakadt ha mással is beszéltem interneten keresztül és nem csak vele.Ő kérdezgette sokszor,hogy nekem hogy esne,ha ő is más csajokkal beszélgetne...stb.
Elmondtam neki,hogy elolvastam ezeket,kiborultam.Ő egyfolytában bizonygatta,hogy engem szeret,soha nem csalna meg,egyik csajjal se találkozott és nem is akart.Még egy ilyet is mondott,hogy a cicis képet igazából a haverja akarta,csak ő nem néz ki jól,ezért kérte meg,hogy kérjen a barátom,hátha neki küldd.Na én ezt egyszerűen nem tudom elhinni,hogy komolyan vannak ilyen kretén emberek.
Nem tudom mit higgyek,vagy mit kéne most tenni.
Nagyon képmutatónak érzem ezt a viselkedést,és nem tudok bízni benne.
Szerintetek túl reagálom?Vagy ő hazudik? Vagy mi volt ez az egész? Egónövelés??
Köszönöm :)
én azt gondolom egy hosszútávú kapcsolatban egy kis flört belefér, sőt, talán kell is, de 4 hónap, az nem sok
vagy nem kapcsoltra való ember per pillanat, vagy tényleg nagyon kicsi az önbizalma a látszat ellenére, h folyamatos visszaigazolásokat keres
egyébként ha a korábbi párkapcsolata mellett is kikacsintgatott, akkor mégis mit vártál?
nem írásmentességet fogadott, hanem hűséget.
én amúgy ugyanezt csinálom, nekem 100ból 100 üzenetem lánnyal volt, és elbókolok nekik, elhülyülünk stb :D
és a mellüket is meg akarod nézni ?:D:D
a flörtölgetés oké de ez azért necces am ja ha kb veled csalta az eddigi bnőit akkor mit vártál?
Értelek:)
Nekem nem is lenne az egésszel eskü semmi bajom (a hiúságom leszámítva),én azon akadtam ki,hogy közbe meg NEKEM mit ad elő.Hogy ÉN mindig gondoljak bele,amikor beszélek neten egy számára idegen pasival,hogy nekem hogy esne ez fordítva...:) és tessék,ő is ezt csinálja :) de eljátszotta,hogy ő a szent fazék....nekem a képmutatásával van bajom (legfőképp)!
Annak,hogy 2 évvel ezelőtt miért nem jöttünk össze,több oka van.Kivitelezhetetlen volt,nem voltunk érettek komoly kapcsolatra...ki akartuk élni még magunkat.Nem rajta múlt,hogy mikor jövünk össze...illetve nem CSAK rajta.:)
De már megbeszéltük a dolgot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!