Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta ezt?

Figyelt kérdés

párom egyik barátnőjének a csaja az egyik buliban (párom dolgozott a helyszínen, miatta mentem le) meggyanúsított azzal, hogy nem tudom milyen fiúval csókolóztam. ezt azért is furcsállom, mert egész este az unokahúgommal táncoltam-szórakoztam.

nem szakítottunk emiatt, de azt mondja, hogy a bizalma megingott. sehogy sem tudom bebizonyítani, hogy szóba sem álltam egy fiúval sem... inkább hisz annak a lánynak mint nekem, aki szintén nem tud bizonyítani semmi, hogy bárkivel is csókolóztam volna.

egyébként ez egy koncert volt, nekem fekete hosszú hajam van, és egy rock koncerten azért ez nem ritka, gonolom összekevert valakivel.

de mégis miért akarna bekavarni nekünk a lány??

2012. szept. 6. 14:32
 1/9 A kérdező kommentje:
hiba: nem barátnőjének a csaja, hanem barátjának, csak már előrébb jártam agyban, bocsi
2012. szept. 6. 14:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Mit mondott kicsoda kinek miről???
2012. szept. 6. 14:33
 3/9 A kérdező kommentje:
a csaj gyanúsít engem azzal, hogy csókolóztam valakivel, és ezt elmondta a páromnak...
2012. szept. 6. 14:34
 4/9 anonim ***** válasza:
és?
2012. szept. 6. 14:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát pedig egy jó kapcsolat alapja a bizalom.
2012. szept. 6. 14:39
 6/9 anonim ***** válasza:

érdekes...ha tényleg szeret akkor hisz Neked...nálunk olyan volt hogy a párom "legjobb haverja" kezdte el azt terjesztgetni hogy a párom fűvel fával meg csal, hogy egy buliban smárolt a párom egy csajjal...(még hozzá azon a bulin ahol ezt elkezdte terjeszteni...remélem érthető :D ) ja és az érdekes hogy pont azon a bulin ünnepeltük a szülinapom meg az évfordulónkat...alap hogy a páromnak hittem, hisz egy az h én is ott voltam, a másik meg ismerem az illetőt, egy nagy sz@rkeverő...

egy szó mint száz, ha szeret a pasid hisz Neked...de ha ennyi elég volt ahhoz hogy meginogjon, akkor szerintem gondolkozzatok el h érdemes e folytatni...

N22

2012. szept. 6. 14:41
 7/9 A kérdező kommentje:
igazából ez már régebben történt, együtt vagyunk azóta is, a bizalom vissza állt,szóval minden rendben köztünk. tényleg csak arra vagyok kíváncsi, hogy a csaj miért kavarhatott be akkor?
2012. szept. 6. 14:43
 8/9 anonim ***** válasza:
ha lerágott csont akkor meg mi értelme van ezen agyalni???
2012. szept. 6. 14:48
 9/9 A kérdező kommentje:

jogos...

nem tudom, csak úgy eszembe jutott, és az nem fordult meg soha a fejemben, hogy a lány miért kavart.

az volt a legfontosabb akkor, hogy együtt maradjunk...

2012. szept. 6. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!