Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ezt miért csinálta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt miért csinálta az ex barátnőm?

Figyelt kérdés

Nem rég szakítottunk kb 2 hete..ő talált gyorsan egy pasit akinek egy gyereke is van mindegy folyton azt mondta, hogy ő most mennyire boldog még az ujjára is rátetováltatta a neve kezdőbetűjét annak a f*nak...aztán ma írt rám ,hogy ha akarok mennyek be és elmond pár dolgot...mondta, hogy már 2 szer szét mentek azzal a pasival meg szakított vele ma. Folyton csak azt sorolta, hogy neki milyen rossz, hogy megbánt már mindent, hogy neki nem kell többet kapcsolat stb...de elötte idegesített engem mindennel...én meg megakartam dugni,taperáltam ő meg folyton azt mondta még várj meg röhögött mint valami idióta--ő is fogdozott, hogy mennyivel jobban nézek ki...stb. Aztán amikor elakartam jönni bele néztem a szemébe és "mi milyen szép párok voltunk" ezt mondta és elsírta magát fél órán keresztül bőgött meg elkezdett ölelgetni adtam az arcára két puszit aztán eljöttem mondta, ha bármi van írjak és kész én meg nem reagáltam semmit ...de semmikép nem akarok vele kibékülni mert szerintem amúgy is vissza megy ahhoz a pasihoz bár nem biztos...meg nem akarok ilyen nincs ló jó a szamár is dologba bele esni...

max néha megdugnám még párszor mert én még sajnos szeretem..de ez egyáltalán mi volt? mert nem értem...

2012. aug. 20. 18:28
 1/9 A kérdező kommentje:
én 19 ő 25 a másik pasi 34.
2012. aug. 20. 18:29
 2/9 anonim ***** válasza:

Fuh. ez tényleg kicsit ilyen ló szamár dolog. Persze simán lehet hogy tényleg megbánta, de az is lehet hogy ahogy újra "felépül" és visszajön az energiája tőled ugyanúgy ott hagy, CSAK ugye addig jó vagy támasznak.

Azért az önmagában király hogy ő visszamenne hozzád, nekem egy lány barátom van aki most baromira remélem hogy bocsájt nekem különben szétzúzódik a szívem.

2012. aug. 20. 18:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Felejtsd el, ekkora korkülönbség már eleve sok...
2012. aug. 20. 18:59
 4/9 A kérdező kommentje:

7 hónapig voltunk együtt amúgy...ezek meg 2 hete vannak de már 3 szor szétmentek mondjunk ma elméletileg véglegessen...

Dehát nem tudom nekem csak annyi lenne ebből az egészből jó hogy megint megkurhatnám párszor...de ugyan úgy megbosszúlnák mindent nem állnák vele össze megint..amúgymeg szerintem úgyis vissza megy ehhez a csávóhoz és akkor lenne a legjobb megkúrni mert amúgy ez nem egy egészen normális nő...3 szor megütöttem és ugyan jött vissza hozzám.

2012. aug. 20. 19:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Nőt megütni? Gratulálok b.zmeg, nagyon kemény gyerek vagy.
2012. aug. 20. 19:16
 6/9 anonim ***** válasza:

Huh, hát akkor feltételezem hogy nem erőből ütötted meg inkább egy pofont kapott. Egyébként ez érdekes, tehát amikor visszamennek a lányok a csávóhoz akiről mindig panaszkodnak, ő tudatában van hogy ez a lány hülye.

És amúgy tény, hogy mi a francnak meg vissza, szerintem élvezi ezt a helyzetet akármiért is, az ütések meg ebben nem veszik kedvét. Ha így lenne nem menne vissza. De állj bosszút, meg dugd meg. Ha annyira ez a vágya, majd csak ráun egyszer..

2012. aug. 20. 19:30
 7/9 A kérdező kommentje:
ennyi...én is így gondolom..amúgy hát nem teljes erőböl csak annyira, hogy megfejelte a falat és 2 hét alatt épült fel. De amúgy a fal volt a hibás nem én..:D nem egy normális nő és higgyétek el, hogy ezt egy normális faszi megüti;)
2012. aug. 20. 19:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Meg biza. Szikrázni fog a szeme az összes létező nőnek, nem csak neki.
2012. aug. 21. 00:38
 9/9 anonim válasza:
Szanalmas vagy, meg a nod is...hany eves vagy? mert kb ugy viselkedsz mint egy ovodas...
2013. febr. 27. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!