Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálta a fiú a liftben?
Figyelt kérdés
4-en voltunk a liftben,2-en kiszálltak,és mikor csak mi ketten maradtunk,akkor közelebb jött hozzám,nekidőlt a lift oldalának, az egyik lábát keresztbe tette a másikon, és zsebre dugta a kezeit meg a fejét oldalra döntötte és nézett engem. Kb így volt,de én nem néztem rá,csak amit a szemem sarkából láttam.2012. ápr. 20. 16:28
1/8 anonim válasza:
Ha nem ismered, akkor vigyázz magadra, mert egy idegentől ez nem normális viselkedés. Ha barátok vagyismerősök vagytok, akkor szemezni akart, és talán megcsókolni, ha van rá lehetősége. De amit csináltál, abból azt szűrte le, hogy neked nem volt hozzá túl sok kedved, mivel rá se néztél.
2/8 anonim válasza:
Mert így volt neki kényelmes. De mivel te ezt akarod hallani, hát tessék: első látásra fülig beléd esett. Most jobb?
3/8 anonim válasza:
Elfáradt, és örült, hogy megtámaszkodhatott.
A nőkben/lányokban tényleg ennyi jelentéktelen kérdés merül fel?
4/8 A kérdező kommentje:
Csak látásból ismerem,néha szokott nézni. 3-as, előtte is megtámaszkodhatott volna,meg akkor miért jött közelebb hozzám?
2012. ápr. 20. 16:40
5/8 anonim válasza:
Rendben, már fentebb megírtam amit hallani szerettél volna, nem elég?
6/8 anonim válasza:
"Ha nem ismered, akkor vigyázz magadra, mert egy idegentől ez nem normális viselkedés. Ha barátok vagyismerősök vagytok, akkor szemezni akart, és talán megcsókolni, ha van rá lehetősége. De amit csináltál, abból azt szűrte le, hogy neked nem volt hozzá túl sok kedved, mivel rá se néztél."----> PONTOSAN! de ez egyértelmű:)
7/8 A kérdező kommentje:
Komoly ez a csók dolog?
2012. ápr. 20. 19:17
8/8 anonim válasza:
04-20 16:33-as válaszoló.
Hát igen, a lányok képesek az ilyen dolgokon napokat rágódni az ilyen dolgokon, és azon gondolkodni, hogy vajon miért csinálta, még akkor is ha tudjuk, hogy tetszünk neki.
Úgyhogy pasik, így viccelődjetek a lányokkal:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!