Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm születésnapja volt. Miért csinálta ezt?
Figyelt kérdés
Tegnap volt barátnőm születésnapja. Már pár héttel ezelőtt megkapta az ajándékát, mert kinézett egy nadrágot és én ezt megvettem neki. És tegnap este fent voltam vacsorázni náluk. Azon van most megsértődve, hogy tegnap amikor hivatalosan is van a születésnapja nem adtam neki még egy csokit sem- Ez normális??2012. ápr. 11. 18:10
1/13 anonim válasza:
Valami apróságot azért adhattál volna.
2/13 anonim válasza:
Attól függ, mennyi idősekv agytok?
3/13 anonim válasza:
Kissé gyerekes.De azaz igazság,hogy szeretünk ajándékot kapni a napján is.
5/13 anonim válasza:
Azért mégis csak a születésnapja :) Egy rózsával,vagy egy csokival még megajándékozhatad volna.
6/13 anonim válasza:
Nekem már az is nagy ajándék lenne, ha lenne egy partnerem, akivel együtt lehetnék a szülinapomon. Szégyellhetné magát a kisasszony!
7/13 anonim válasza:
Nagyon gyerekes a csaj...ennyi.
8/13 anonim válasza:
Nem, nem normális. Ha vittél volna neki valamit (egy szál virágot pl), az plusz figyelmesség, ő viszont ezt nem várhatja el. A megoldás baromi egyszerű: legközelebb csak a napján adod neki oda az ajándékát, bár gondolom, akkor meg ezért leszel bunkó...
9/13 anonim válasza:
AZ én barátom kajak elfelejtette. :D
Nem szóltam be.
10/13 Diavolino44 válasza:
Igen egy kis aprosagot illet volna venned!
De azert szerintem ez gyerekes tole is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!