Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon bánt amit mondott....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon bánt amit mondott. Miért csinálta?

Figyelt kérdés

Még csak 3 hete ismerjük egymást, de már le akart velem feküdni. Fel akart vinni a lakására, ahová én nem akartam menni. Nekem ennyi idő alatt, ez nem fér bele. Még szinte alig ismerjük egymást. De ő csak folyamatosan erőszakoskodott, hogy menjek fel hozzá. Le akartam állítani, nem sikerült, így inkább otthagytam. Utána elkezdett sértegetni, hogy mekkora egy qurva vagyok, és hogy nem azért fizette a drága éttermet, hogy most csak úgy hazamenjek. Azt mondta, hogy muszáj felmennem hozzá. Megfogta a karom és elkezdett rángatni és közben folyamatosan csak sértegetett. Mondtam neki, hogy ha nem enged el, akkor kiabálni fogok és még a rendőrséget is felhívom. Elengedte a karom és én gyorsan el rohantam. Jól tettem? Miért csinálta? Nem gondoltam volna, hogy erőszakos ember.

20 éves vagyok.

2012. aug. 16. 20:41
 1/9 anonim ***** válasza:
8%
Azért csinálta mert húzod az agyát, meghívatod magad drága helyekre és cserébe semmit sem adsz.
2012. aug. 16. 20:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól tetted!!!
2012. aug. 16. 20:44
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem, rosszul tetted.
2012. aug. 16. 20:45
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Gondolom az első válaszoló pasi.Nem értem milyen jogon képzelik a pasik azt hogy elég egy puccos étterem,hogy lefektessenek valakit.Miért nem megy az ilyen prostihoz?
2012. aug. 16. 20:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem Te voltál az első ilyen esete. Bunkó a pasi és határtalan az egoizmusa. Viszont Neked is van tanulnivalód a dologból. Ne fogadj el drága ajándékot, éttermi meghívást olyantól, akit alig ismersz, mert benyújtja a számlát.
2012. aug. 16. 20:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Dugni akart, azért tette a szépet mindeddig. Sajnos van ilyen, elég sok. Kerüld el jó messzire. Fogadjunk majd jön azzal hogy "jaj bocsáss meg nem akartam". Aztán próbálkozik tovább amíg össze nem jön neki amit akart.
2012. aug. 16. 20:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha komolyabbá fordul a kapcsolat akkor vigyen el komoly helyekre. De addig ne fogadj el tőle csak apróságokat. Mond meg, hogy nem szeretnéd ha komoly összegeket költene rád. Különben tényleg beakarják hajtani a számlát. Még szerencse hogy megúsztad.
2012. aug. 16. 20:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha lány lennék, nekem ennyi bőven elég lenne a kapcsolat azonnali befejezéséhez.
2012. aug. 16. 20:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Köszi, hogy kiírtad ezt a kérdést. Én emiatt nem fogadtam el sosem drágább helyre meghívást. Max egy pizzéria vagy teázás. Mindig is úgy gondoltam, hogy vannak ilyenek, akik egy puccos vacsiért cserébe elvárnak dolgokat és emiatt hülyének néztek az ismerőseim. Kösz még egyszer, hogy kiírtad, ebből legalább mások is tanulhatnak. És örülök, hogy nem esett bajod :)

Máskor ne fogadj el semmit ami drága csak max 1 szál virágot :)

2012. aug. 17. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!