Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérte meg a párod a kezed? Mit mondott, hol voltatok, hogyan csinálta, stb?
Nah meg lesz a vágyad... elmegyünk meg vesszük a gyűrűket.... ennek 22 éve... lassan 20 éve a férjem...
Akkor is meg most is bunkónak tartottam... de lassacskán összecsiszolódtunk.. Nincsenek illúzióim....
A párom abban a parkban kérte meg a kezemet, ahol 4 évvel ezelőtt elcsattant az első csók. Ennek már 1 éve.
Annyit mondott, hogy megbeszélt egy találkát egyik ismerősével és annak barátnőjével, és menjünk üljünk be valahova, ami a szóban forgó park közelében volt, át kellett rajta vágni. Vagyis csak kellett volna, mert se haver, se találka nem volt, csak arra ment ki, hogy menjek vele. :) Letérdelt és elővette a gyűrűt. :)
Az érdekessége, hogy előtte való hetekben beszéltünk az eljegyzésről, de én semmire nem számítottam akkor. :)
Az első vacsoránkat ültük az új albérletben.
Én készültem vacsival, ő nem tudott róla. Meg akartam lepni egy első vacsorával. Szépen meg volt terítve, mire haza ért. Ő csak annyit mondott, hogy így is jó, ő el akart vinni étterembe vacsorázni. Itt még nem sejtettem semmit...
Vacsora végén pedig én lepődtem meg, mikor elővette a kis dobozkát, és megkérte a kezem!
Abszolút meglepetés volt, egyáltalán nem számítottam rá, főleg nem így, hogy magától fog meglepni ezzel. Soha nem volt a meglepetések embere... :) Tulajdonképpen ez volt ezidáig az első és utolsó komoly meglepetése, mert továbbra is nekem kell kiválasztani a karácsonyi-, szülinapi ajándékomat... :)
mark86
a piacon sétáltunk, vettem neki egy 100ft-os gyűrűt,és megkértem!
igent mondott és sírt az örömtől a pici feleségem! :)
persze azóta már kapott igazit de akkor nem az volt a lényeg,és úgy viselte mint ha ékkövekkel lenne kirakva.
na ez a nem mindegy....
;)
Visegrádon sétáltunk a várban amikor egy ember odajött hozzánk mint turistákhoz, hogy van-e kedvünk beöltözni középkori királynak és királynőnek. Összenéztünk a párommal, hát jó, miért is ne. Beöltöztettek minket, volt középkori trón is meg minden, jó móka volt:) Aztán a párom mint középkori király letérdelt elém én meg az hittem a játék kedvéért teszi és poénból pukedliztem meg hülyültem. Erre előhúzott a talárja alól egy dobozt, kivette a gyűrűt belőle és megkérte a kezem. Azt hittem első pillanatban, hogy ez is a játék része, de nem, ez igazi volt, és amikor leesett akkor elbőgtem magam:) Addigra már szép kis tömeg gyűlt körénk és mindenki tapsolt és éljenzett a "királyi lánykéréshez".
Eszméletlen volt,mint egy filmben, tényleg:) Rá 4 hónapra meg is tartottuk a lagzit és azóta van egy meseszép kis hercegnőnk is:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!