Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan csinálta? Bővebben lent.
Milyen árban lehet kapni fehérarany és fehér+sárga arany eljegyzési gyűrűt?
Ti milyennel kértétek meg a párotok kezét?
Mennyibe került?
Szia! engem egy görögországi nyaralás elején kértek meg! :-) Majd bementünk egy boltba és közösen kiválasztottuk az igazit és pár nap múlva mehettünk is érte!
Kint sokkal olcsóbb egyébként, átlagba az itteni áraknak a felével lehet számolni...
50 ezer volt darabja kérdésedre válaszolva
egyébként egy szép köves gyűrűt szoktak adni a fiúk lánykérésen---- ez a kísérőgyűrű
a karikát meg közösen választják
Engem kísérőgyűrűvel kért meg a férjem! Otthon, kettesben voltunk. Valahogy sohasem tartottam jó ötletnek, amikor nagy plénum előtt kérnek meg valakit! SZerintem ez csak a párra tartozik. Nem kell kirakatban lenni! Nálunk pl. ő is sírva fakadt,de tudom,ha mások is vannak, akkor ez nem történik meg, pedig nagyon megható volt.Szóval szerintem te se több tíz ember előtt kérd meg!
Meg ha nem közösen választjátok, akkor még karikagyűrűt ne vegyél, mert az úgy jó, ha ketten döntitek el milyen legyen.
A kísérőm egyébként úgy 30 körül lehetett, a karikánk pedig 120 ezer volt!
Szia!
A kiserögyürüm 8000ft körül volt akciosan, feher+sarga arany, üstökös alaku 8 pici kövel! A karikagyürüket csinaltattuk 60000+67000 ft voltak szintén feher es sarga arany, az enyem 1 kövel!
A kezemet Dobogokön kerte meg, egy kirandulas alkalmaval. Imadtam! :-) Nagyon edes volt! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!