Szerintetek ezt miért csinálta?
Egy régi barátnőmről, évfolyamtársamról van szó.
Tehát. Egyetemen összejöttem egy fiúval. Mikor már jártunk, kiderült, hogy neki kialakulóban volt valami ezzel a barátnőmmel, de nem lett végül semmi, mert volt barátja a leányzónak. (Ha tudtam volna, hogy szerették egymár-szeretik(...???)- akkor biztos nem "nyúltam volna le" a páromat.) Szóval ez kiderült, emésztett a dolog, igazából mindig is éreztem valami vibrálást köztük, de elhessegettem a rossz gondolatokat, és elfogadtam, hogy nagyon jó barátok. Na, most ettől a fiútól állapotos maradtam... Mivel ezzel a leánnyal és még két évfolyamtársammal nyakra-főre együtt voltunk, hát nekik mondtam el ezt a dolgot. Ez a bizonyos barátnő mindenáron rá akart venni arra, hogy vetessem el a babát(eszem ágán sem volt elvetetni!)...
Hazaköltöztem egy másik városba, a vakáció alatt egyszer kétszer beszéltünk. Írt néhány smst a páromnak, de olyat, amit nem igazán értettem... Ők visszamentek egyetemre, én maradtam itthon. Tudok arról, hogy többször is találkoztak, egy elcsattant csókról is tudomásom van(ki tudja még mik történtek...) Miután megszületett a baba egyszer msnen véletlenül rámírt, s akkor megkérdezte hogy vagyunk, ilyesmi, de kb akkor letiltott, s azóta semmi... Szerintetek miért van ő megharagudva rám? Mert nagyon úgy tűnik... Fél éve nem keresett egyszer sem.
Ennél azért bonyolultabb a dolog, de röviden, tömören összeírtam :)
Mint írtam, ennél sokkal, sokkal, sokkal komplikáltabbak a dolgok :)
Most ez a kérdés azért merült fel bennem, mert hát az apukával húzzuk-nyúzzuk egymást, most össze szeretne költözni velünk, de jó lenne tudni, hogy vajon "mennyire" csalt meg. S hát megfordúlt a fejemben, hogy több történt köztük a csajjal, s a csaj vagy szégyelli magát előttem, vagy nem is tudom... Járnak a gondolatok a fejemben. Ez a megcsalás vmikor decemberben történt(épp amikor született a kicsi-komplikált, mint írtam.), az apukával sokat tárgyaltunk erről a dologról... de valahogy... nekem nem tiszta az egész... Most az érdekelne, hogy egy szerető miért bújik el a pasija csaja elől... Túl sokat jár az agyam, hülyeségeken, de ez is lényeges lehet.
"egy szerető miért bújik el a pasija csaja elől... " Számomra inkább az volna a kérdés, miért kerülne a szeme elé?:) Habár, most ahogy viselkedett a teherbeesésednél, erről a csajról bármit el lehet képzelni. Ez ilyen kis sunyi kavarógép lehet.
Szerintem bízz a barátodban. Ha igazán szoros a kapcsolat köztetek, abba nem tud egy harmadik belekavarni. Biztos nehéz megállni, de ne evvel a libával foglalkozz.
Először az apukával rendezzétek soraitok. Egyáltalán ő akar titeket? Mert nekem a leírtakból nem így tűnik...márpedig ha nem szeretne veletek lenni, akkor miért erőltetitek mégis?Csúnya vége lesz egyszer...
Aztán ha aput lerendezted jöhetne a csaj...én nem kicsit taposnám ki a belét:-)
20L
Már sok minden történt azóta, állítólag akkor úgy érezte, hogy nem kellünk neki, mint írtam, nagyon összetett az egész dolog. Végül megbánta a dolgokat, s akkor elmondott mindent, szilveszterkor, mikor először jött meglátogatni a babát... (mivel épp akkor érezte úgy, hogy nem kellünk neki, mikor az anyakönyvit kellett megcsináltatni, így a baba csak az én nevemen van, s születése után csak 3 héttel jött minket meglátgatni...)
Próbálom kisilabizálni, hogy vajon szeret-e engem ez a fiú, vagy mit akarhat tőlem. ezek a dolgok már fél éve történtek, azóta azokat megemésztettem, úgy ahogy, de most azért mégis jó lenne tudni mi lehet a szín tiszta igazság.
Valamin a csajjal összevesztek, elküldte a csajt melegebb égtájakra, s jött hozzám bocsánatot kérni... A leány amúgy azt hiszem úgy tudta, hogy nem vagyunk együtt, vagy, hogy "komplikált" a kapcsolatunk... Holott szülés előtt egy nappal még velem feküdt egy ágyban, szülés után pár nappal meg történt az a csókos dolog... Ezután sikerült véletlenül rámlépnie msn-en, (valóban véletlen volt!) s akkor adta a szépet. Aztán eltűnt.
De vajon miért nem maradtak együtt akkor? (kérdeztem az apukától, s azt mondta, hogy mert túl sznob a csj, s neki ilyen csaj mint ő nem kell...) de aztán mégis miért találkoztak még? (nagyon jó női megérzésekkel rendelkezem, tudtam, hogy együtt vannak, be is vallotta, de állítólag nem történt semmi...) Hm... hogyan jöjjek rá a szín tiszta igazságra? Ez a csaj szégyenli magát. A pasim meg hazudik neki is, s szerintem nekem is... Kutyaszorító egy helyzet... A szar az, hogy nincsenek barátaim akikkel ezt megbszélhetném, ezért vergődök itt nektek :) Köszönöm, hogy szántok időt a problémáimra, s elolvassátok, kommentáljátok a helyzetet. Mindent megjegyzek, s mérlegelek majd.
Ez a pasi meg tényleg nem kéne foglalkoztasson, s ha nem lenne tőle gyermekem már rég kirúgtam volna páros lábbal, szárnyak nélkül repülhetett volna a csajszi karjai közzé, de mivel itt a gyermek... Szeretem, akármilyen kÖcsÖg is, még érzelmeim vannak iránta... De minél több dolog kiderül, annál inkább távolodok tőle... Ezért is lenne jó mindent tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!