Szerintetek miért csinálta ezt?
Mit tegyél? Még kérded?
Egyébként honnan veszed, hogy magához nyúlt?
Én már megcsalásnak érezném!
Ha ott lett volna az ex barátnő szerinted a párod csak magához nyúl vagy a lányt dugja meg?
Az a gebasz, hogyha ezt elnézed akkor párod lekönyveli, hogy na ezt megbocsátotta (és akkor lehet hogy tovább lép!)!
Ha másra nem is én biztos elmennék egy hétre! Gratulálnék neki hogy 3 hónap után szét "bas.zta" a családját, más férfiak néha bírják 1 évig is a jobbik fajtának ilyen meg meg sem fordul a fejében!!!
Futna utánatok és talán tudná, hogy ilyet többet még csak gondolatban sem játszhat el!!!
Az idióta rib.ancot meg megfognám és megagyalnám! Biztos tudja, hogy mi a helyzet (tudom, hogy nem a harmadik fél a hibás sosem! de ha bele megy egy ilyen helyzetbe akkor vállalja a következményeit!)
Vagy ami még jobb! Nyomtasd ki a képeit, és tedd villanypóznára (személyiségi jogait sérted! de lesza.rnám!)! Megtanulja, hogy ilyeneket nem játszunk senkivel főleg egy családos apával!
Mennyit változott a tested egy évvel ezelőtthöz képest?
A kedvére tettél a párodnak mostanában?
Mit tud a párod, hogy több, mint 7 év után is kap meztelen fotókat az extől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!