Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérte meg a párod a kezed? Mit mondott, hol voltatok, hogyan csinálta, stb?
A 4. évfordulónkon történt. Elmentünk egy étterembe, hogy megünnepeljük az évfordulónkat. Mondjuk néhány elszólásából sejtettem, hogy lánykérésre készül, de nem voltam benne biztos, így nagyon izgultam én is. Aztán telt-múlt az idő, és nem történt semmi. Azt gondoltam, hogy akkor nem is lesz, csak én képzeltem be a dolgokat. Az ebéd vége felé kiment a mosdóba. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy megváltozik a zene és a kedvenc közös, szerelemes számunk szólt. A pincér hozott nekem egy borítékot, amiben volt egy levél. A párom leírta benne az érzéseit, gondolatait a tökéletes 4 évünkről. Én remegő kézzel olvastam, és kb. az első sor után könnyek szöktek a szemembe, alig bírtam elolvasni. Ő ezalatt végig a hátam mögött állt, várta, hogy bejezzem. Akkor letérdelt elém, elővette a gyűrűt és megkérte a kezem:-)
Bár sejtettem, hogy meg fogják kérni a kezemet, de annyira meghatóan, édesen csinálta, amilyenre nem számítottam.
Egy szép duna-hídon sétáltunk egy üveg pezsgővel(20.sznapom volt épp) a kezünkben. Este nyolc elött 1-2perce szolt h figyeljek. 20kor a hidon fel lett kapcsolva a teljes díszkivilágitás,(nagyon szép volt) letérdelt elém és megkérdezte: "Leszel a feleségem?" én pedig sirva -örömömben- a nyakába borultam, és igent mondtam.:) ez tavaly szeptben volt. idén oktba esküvö.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!