Nagyon bánt amit a lányom mondott. Mit csináljak?
Nem rég halt meg az apja autóbalesetben, nem tudja feldolgozni, hogy mi történt. Egyik nap kicsit veszekedtünk és Nekem esett.
Mindent a fejemhez vágott és azt mondta: "Bárcsak Te haltál volna meg helyette."
Nem tudom, hogy mit csináljak, nagyon szomorú vagyok.
Beszéljek Vele? Mit kéne csinálnom?
Ha előtte teljesen jó volt a kapcsolatotok, akkor valószínűleg csak a gyász beszél belőle. Bármilyen nehéz is, hagyj neki egy kis időt.
De le is ülhetsz vele beszélgetni, hogy neked is nagyon hiányzik az apukája, neked is baromi nehéz,de ne egymást bántsátok, hiszen másra nem számíthattok, tartsatok össze. Ha sokáig nem tud kimászni a gyászból, talán érdemes lenne egy pszichológuson gondolkodni. Ő elbeszélget vele, és kicsit talán megkönnyíti.
Részvétem nektek és kitartás!
én nálam is ez a szitu és én is ezt mondtam anyumnak aztán 3-4 perc múlva szaladtam hozzá sírva hogy bocsásson meg de nagyon fáj hogy nincs köztünk apum. nagyon szeretem anyumat de apum volt a mindenem. Hagyd egy picit és elgondolkodik mi a helyzet és bocsánatot kér hanem akkor mond meg neki hogy rosszul esett és hogy nagyon szereted és neked is rossz hogy ez a helyzet
17/L
Először is sajnálom! :(
Tudod jól, hogy nem gondolta komolyan. Az ember hirtelen felindulásból minden hülyeséget mondd. Hidd el, ő most sokkal rosszabbul érzi magát emiatt, lemerem fogadni hogy nagyon lelkiismeret-furdalása van... :(
Tudom, hogy nagyon fájhat ez neked, de most segítened kell a lányodnak. Nem lehettek most haragban... :( Szükségetek van egymásra! Mondd meg neki, hogy ilyet nem szabad mondani... de most már csak ketten maradtatok és hogy együtt kell mindent átvészelnetek, szeretetben és békességben, nem pedig haragban, de menni fog! Sikerülni fog! :)
Sajnálom!
Ne csinálj semmit, nem te vagy a tárgya az indulatának, célja sem...
Nyilván megbánja, de akkor is ez lesz a kisebbik baja.
Ahogy szoktátok, vagy direkte bocsánatot kér, vagy csal feloldódtok, - ne bántsd érte, és ne vedd a szívedre!
könnyű ilyeneket mondani.
Együtt éltetek? Hány éves a leány?
Az utolsó egy-két hónapban nem volt túl jó az apjával a kapcsolatunk, sokat veszekedtünk, hisztiztem, olyan dolgokért amikért nem is kellett volna. Úgy éreztem elhanyagol, nem szeret igazán, éreztem. Nyilván amikor veszekedtünk Ő is feszült lett, ahogy mindenki, de senki se tudta előre, hogy ez lesz. Mindent megbántam, mindent visszacsinálnék és nem lettem volna ilyen idióta. De a dolgokon sajnos nem tudok változtatni, és ezt a lányom képtelen elfogadni, szerinte Én öltem meg, mert addig hisztiztem, piszkáltam, amíg végül meghalt. Aznap idegesen vezetett mert szokás szerint csapkodtam, üvöltöztem. Nem kellett volna, nem tudtam, hogy ez lesz. Megbántam, ennél többet nem tudok. Sose fogok tudni megbocsátani Magamnak, de így, hogy a lányom haragszik rám még rosszabb. Nem akar Velem beszélni, azt mondta, hogy látni se bír. Ezt a mondatod tegnap mondta, azóta semmi.
18 éves a lányom.
Úgy lett autóbalesetetek, hogy te vezettél, miközben ideges voltál és veszekedtetek? Ezért haragszik a lányod?
Előbb utóbb meg fogja érteni, hogy ettől még nem te vagy a hibás, baleset volt. (már ha tényleg így történt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!