Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon bánt amit a lányom...

Nagyon bánt amit a lányom mondott. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nem rég halt meg az apja autóbalesetben, nem tudja feldolgozni, hogy mi történt. Egyik nap kicsit veszekedtünk és Nekem esett.

Mindent a fejemhez vágott és azt mondta: "Bárcsak Te haltál volna meg helyette."

Nem tudom, hogy mit csináljak, nagyon szomorú vagyok.

Beszéljek Vele? Mit kéne csinálnom?

2012. aug. 5. 23:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Majd ha jobban feldolgozta a lányod változni fog,csak türelem.18 évesen nem könyü ezeket a dolgokat átélni.

Emlékszem amikkor anyum meghalt menyire dühös voltam rá mindig csak a rosz dolgok jöttek elö az emlékeimben,pedig nagyon szeretem.Ez idövel aztán változott.

saját magadat se okold,az,hogy voltak családi vitták még nem azt jelenti,hogy nem következtt volna be ez a sajnálatos dolog.

Fogad öszinte részvétem ,mély együtt érzésem a bánatotokban. Tanácsolom még ha nagyon fájnak is a lányod szavai inkább ne szolj neki visza.Majd változik csak türelem.

2012. aug. 6. 00:24
 12/17 anonim ***** válasza:
Hiányzik az apja, kéne neki vissza. ezért mondja. Ha Te haltál volna meg, az apjának ugyanezt mondaná fordítva.
2012. aug. 6. 00:26
 13/17 omba ***** válasza:
67%

Kisebbnek gondoltam, hát ez még rosszabb.

Egy balesetnek millió oka van, szóval ne vedd ezt magadra, de valahogy csak el kellene neki mondanod, amit az imént leírtál.

Valaki rokon, barát, akiben nagyon bízik?

2012. aug. 6. 00:49
 14/17 anonim ***** válasza:
28%

Hiába csak áttételesen, de tehetsz róla, szóval a Te részedért kérj a kislánytól bocsánatot.

Van ez a hoponopo-módszer, 4 lépésből áll, amit mondani kell:

Szeretlek.

Sajnálom.

Kérlek, bocsáss meg!

Köszönöm.

http://www.youtube.com/watch?v=gf-l647Jm84

2012. aug. 6. 00:58
 15/17 anonim ***** válasza:
És ugye nem muszáj neki. Akkor is használ.
2012. aug. 6. 01:00
 16/17 anonim ***** válasza:
15%
Semmit. Örökké nem fog haragudni. Majd megbékél.
2012. aug. 6. 01:24
 17/17 anonim ***** válasza:

Én 12 éves vagyok és apukámnak volt egy autóbalesete de megmentették. én is mondtam iylet anyunak hogy :bárcsak te burultál volna helyette!

beszélj vele! szerintem az a megoldás ha tisztázzátok

2012. aug. 13. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!